Obnoviť stránku

MANA Drink

4,7 109 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MANA Drink


Jedlo pre lepší život.

MANA je lahodné, rýchle a vyvážené jedlo, ktoré vám dodá všetko, čo vaše telo potrebuje.

MANA Drink je bezlaktózová potravina vo forme nápoja v tetrapacku ako úplná náhrada celodennej stravy pre osoby od 18 rokov. Nejde o diétu, ale o životný štýl. MANA je rýchle, vyvážené, lahodné jedlo, ktoré nemusíte už ďalej upravovať. Môžete si MANU vychutnať na raňajky, ako desiatu alebo celodenné jedlo, vždy vám dodá potrebné živiny a zaženie pocit hladu. MANA Drink je rýdzo český výrobok. Ocenia ju predovšetkým ľudia v zamestnaní, pri športovaní, na cestách, ale aj v bežných domácnostiach. 1 fľaša má priemernú výživovú hodnotu 1 jedla. Nechajte sa okúzliť božskou MANOU, lahodným jedlom vo fľaši na každý deň!

Obsah balenia:
12× 330 ml




Nejde o diétu, ale o životný štýl.

Misiou tohto produktu je zmeniť spôsob výroby, skladovania, konzumácie a samotného premýšľania o jedle, preto po veľmi obľúbenej práškovej verzii prichádza už hotový MANA DRINK, s ktorým budete mať svoju dokonale nutrične vyváženú porciu kedykoľvek poruke. Jeden drink s objemom 330 ml obsahuje 400 kcal nutrične vybalansovanej energie, ktorá pokryje 20 % vašich denných potrieb. Stačí pretrepať, otvoriť a vychutnať si presnú porciu jedla.

Ak ste hľadali lahodné, vyvážené a časovo efektívne jedlo, pri ktorom budete mať úplnú istotu zloženia, práve ste ho našli.


Boh je v detailoch.

MANA je navrhnutá v laboratóriu, založená na klinických štúdiách a vyrobená high-tech postupmi.

Klinicky overené

MANA je založená na vedeckých stanoviskách EFSA a WHO a ďalej na viac ako 44 klinických štúdiách vstupných surovín, na báze ktorých môžeme uvádzať zdravotné tvrdenia.

Laboratórne analýzy

Každú surovinu v recepte testujeme hĺbkovou analýzou v štátom certifikovanom laboratóriu. Je doslova našou osobnou misiou vedieť o surovinách absolútne maximum.

High-Tech

Neustále inovujeme a vyvíjame udržateľnejší spôsob spracovania surovín, technológiu plnenia a šetrnejšie spôsoby balenia našich produktov.

Uhlíková stopa

Zmena klímy je nepopierateľná. Sme odhodlaní kompletne prevádzkovať a vyrábať 100-percentne z obnoviteľných zdrojov energie, ako sú solárne, vodné a veterné do roku 2018.



Aktívne látky

  • Lipidy z morskej riasy – prispievajú k normálnej činnosti srdca, mozgu, zraku a k normálnej hladine triglyceridov v krvi
  • Sójový lecitín – má vynikajúce emulgačné vlastnosti, je antioxidantom a významným stavebným blokom nervových aj mozgových buniek
  • Ľanový olej – z rastlinných olejov má najvyššiu koncentráciu omega-3 mastných kyselín
  • Sójová bielkovina – táto vysokohodnotná bielkovina prispieva k rastu svalovej hmoty, jej udržaniu a k udržaniu zdravých kostí
  • Ovsená vláknina – beta-glukány obsiahnuté v ovsenej vláknine prispievajú k udržaniu normálnej hladiny cholesterolu v krvi
  • Vitamíny a minerálne látky – všetky pre telo potrebné vitamíny i minerály sú v MANE obsiahnuté v dostatočnom množstve
  • Fytonutrienty – beta-glukány, luteín, zeaxantín, beta-karotén, rastlinné steroly ako sitosterol, sitostanol, campesterol, vysoký obsah veľmi hodnotných omega-3 mastných kyselín ALA, DHA a EPA a ďalšie

Skladovanie a spotreba:
Skladujte na suchom mieste do 25 °C bez nutnosti chladenia. Dátum spotreby nápoja MANA Drink je 1 rok od dátumu výroby.

Informácie pre alergikov:

  • Neobsahuje laktózu, orechy
  • Obsahuje sóju, lepok

Zloženie:
Maltodextrín, izolát sójovej bielkoviny, zmes olejov (olej z morských rias, repkový, kokosový, slnečnicový, ľanový), vitamín K1 (fylochinón), izomaltulóza, ovsená vláknina, sójový lecitín, arabská guma, soľ, B-Hydroxy-B-metylbutytrát vápenatý, chlorid draselný, uhličitan vápenatý, oxid horečnatý, jodičnan draselný, sukralóza, xantánová guma, retinyl acetát, tiamín hydrochlorid, riboflavín, nikotínamid, pantotenát vápenatý, biotín, kyselina listová, kyanokobalamín, kyselina askorbová, tokoferylacetát, aróma.


Dôležité informácie o výrobe MANA Drinku

  • Trvanlivé jedlo MANA Drink je overené na viac ako 44 klinických štúdiách vstupných surovín
  • Každá použitá surovina je testovaná laboratórnou analýzou
  • MANA Drink je vyrobený High-Tech postupmi


Parametre a špecifikácia

Energetická hodnota na 100 g

Kalórií na 100 g 114 kcal (477,3 kJ)

Zloženie na 100 g

Bielkoviny 6,3 g
Sacharidy 10,7 g
Cukry 2,5 g
Tuky 6 g
Nasýtené mastné kyseliny 0,6 g
Vláknina 1,3 g
Soľ 0,3 g
Kód:  MANA01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13