Obnoviť stránku

Luma Active LED Light, čelenka, fialová, S/M

Príslušenstvo k tovaru

Luma Active LED Light, čelenka, fialová, S/M

Nosí ju v batohu skoro každý cyklista – čelovka je totiž asi najužitočnejší nástroj, ktorý vám posvieti. Možností využitia je veľa: posvietite si pri behaní v noci, keď sú cez deň horúčavy alebo keď len neviete, či sa budete môcť vrátiť pred zotmením. Čelovka sa preto hodí častejšie než klasické svietidlo do ruky.

Je dobré začať kupovať čelové svietidlo podľa zdroja energie. Akumulátor s nabíjaním sa hodí, keď budete svietidlo používať často a pravidelne, batérie zvolíte pre núdzové prípady. Luma Active LED Light, čelenka, fialová, S/M poháňa dobíjateľný akumulátor. Celkom sa v čelovke skrýva 1100 mAh.

Parametre čelovky Luma Active LED Light, čelenka, fialová, S/M

Svetelný tok zastupuje to, čo sa bežne nazýva výkonom svetla. Táto čelovka značky Luma svieti s intenzitou 122 lm, čo je možné prirovnať k 15 W wolframovej žiarovke. Posvietite si až na diaľku 30 m. Luma Active LED Light, čelenka, fialová, S/M takýchto vlastností dosiahne kombináciou 2 ks diód.

Zásadné parametre čelovky Luma Active LED Light, čelenka, fialová, S/M

  • Napájanie zaobstaráva Akumulátor
  • Maximálna vzdialenosť svietenia je 30 m
  • Čelovka je odolná voči nárazom

Parametre a špecifikácia

Veľkosť

Veľkosť S/M

Typ čapice

Typ Čelenka
Kód:  SPTlum011
Produktové číslo:  9120073730893

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08