Obnoviť stránku

Luma Active LED Light, čelenka, čierna, S/M

Príslušenstvo k tovaru

Luma Active LED Light, čelenka, čierna, S/M

Nezaobíde sa bez nej žiadny vojak – čelovka je považovaná za ten najpraktickejší svetelný zdroj. Čelovku využijete v mnohých situáciách: posvietite si keď sa nedokážete trafiť kľúčom do zámku poslepiačky alebo keď len neviete, či sa budete môcť vrátiť pred zotmením. Čelovka preto nájde častejšie využitie než obyčajná baterka do ruky.

Vyplatí sa kupovať čelové svietidlo podľa napájania. Akumulátor s nabíjaním je vhodný, ak očakávate časté využitie svietidla, tužkové a iné baterky zvolíte, ak chcete mať čelovku v rezerve. Luma Active LED Light, čelenka, čierna, S/M poháňa akumulátor. Celková kapacita zdroja je 1100 mAh.

Výkonnostné parametre čelovky Luma Active LED Light, čelenka, čierna, S/M

Svetelný tok značí svetelnú energiu. Tento model od Luma svieti s intenzitou 122 lm, čo by sa dalo prirovnať k 15 W wolframovej žiarovke. Vydávané svetlo preto spozorujete až do vzdialenosti 30 m. Luma Active LED Light, čelenka, čierna, S/M spomínaných výkonov dosiahne použitím 2 ks diód.

Zaujímavé vlastnosti čelovky Luma Active LED Light, čelenka, čierna, S/M

  • Napájanie zaobstaráva Akumulátor
  • Maximálna vzdialenosť svietenia je 30 m
  • Čelovka vydrží aj hrubšie zaobchádzanie

Parametre a špecifikácia

Veľkosť

Veľkosť S/M

Typ čapice

Typ Čelenka
Kód:  SPTlum007
Produktové číslo:  9120073730329

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18