Obnoviť stránku

Loap Soho 2

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Loap Soho 2

Chystáte sa vyraziť kempovať, na výlet do prírody alebo navštíviť nejaký z hudobných festivalov? Pre všetky nenáročné aktivity sa praktickým a spoľahlivým spoločníkom stane jednoplášťový model stanu Soho 2 značky Loap. Jeho základ pozostáva z kvalitných sklolaminátových prútov, ktoré garantujú ľahké a rýchle zostavenie. Pohodlne sa sem zmestia 2 osoby, ktoré tu nájdu skromný, no dôstojný príbytok pre dovolenkové výletovanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Komfortný príbytok pre 2 osoby
  • Široký vnútorný priestor
  • Praktické rozmery
  • Nízka hmotnosť
  • Solídny vodný stĺpec

V suchu a teple v každej situácii

Nemusíte sa obávať ani nepriaznivého počasia, pretože vonkajší stan aj podlaha majú solídny vodný stĺpec a sú vyrobené z vodoodolného materiálu ošetreného špeciálnou technológiou DryTechTen prepožičiava pevnosť v ťahu, odolnosť proti pretrhnutiu a stará sa o odparovanie vlhkosti. Švy stanu sú podlepené termoplastickou ochranou TSS (Tape Seam Sealing), ktorá bráni prenikaniu vlhkosti k telu.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vodný stĺpec tropika 800 mm
Farba Zelená
Hmotnosť 1,6 kg

Rozmery - zbalené

Hĺbka 3 cm
Šírka 73 cm
Výška 73 cm
Kód:  SPTsc1046
Produktové číslo:  8592946446025
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02