Obnoviť stránku

LMF FireSteel, 2.0 Scout Orange

4,7 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LMF FireSteel, 2.0 Scout Orange

Kresadlo LMF FireSteel 2.0 Scout Orange s píšťalkou je ideálne pre milovníkov dlhých túr, ktoré sa často pretiahnu aj na viac nocí, kedy je potrebné urobiť oheň. Zápalky či zapaľovače sú síce jednoduché a lacné, ale občas, hlavne keď sa namočí, prestanú byť užitočné. A preto vám ponúkame toto kresadlo LMF FireSteel 2.0 Scout Orange s píšťalkou. Legendárne Swedish FireSteel kresadlo bolo pôvodne určené pre švédske Ministerstvo obrany. Výsledkom inovácií a vývoja kresadiel značky LMF je potom toto vylepšené kresadlo druhej generácie, s ktorým oheň založíte ešte ľahšie za akéhokoľvek počasia, a v akejkoľvek nadmorskej výške.

Kľúčové vlastnosti kresadla LMF FireSteel 2.0 Scout Orange

  • kresadlo značky LMF v štýlovej oranžovej farbe
  • pôvodne pre švédske Ministerstvo obrany
  • vhodné do akéhokoľvek počasia
  • oheň s kresadlom LMF FireSteel 2.0 založíte v akejkoľvek nadmorskej výške
  • súčasťou šnúrka vo farbe kresadla
  • zabudovaná bezpečnostná píšťalka
  • iskry dosahujú až 3000 °C
  • kapacita 3000 škrtnutí

Kresadlo LMF FireSteel 2.0 Scout Orange do prírody aj do domácnosti

Kresadlo LMF FireSteel 2.0 Scout Orange druhej generácie dostalo tiež nový dizajn, šnúrku vo farbe kresadla a zabudovanú bezpečnostnú píšťalku. Vďaka iskrám, ktoré dosahujú až 3000 °C, sa toto kresadlo stalo veľmi populárnym najmä medzi poľovníkmi, rybármi a milovníkmi kempov. Svoje miesto si tiež našlo v domácnostiach, kde je používané k podpalovaniu kachlí, krbov a vonkajších grilov. Vďaka kapacite až 3000 škrtnutí ho budete môcť využívať dlhé roky kvalitného iskrenia.

Hmotnosť:
27 g

Rozmery:
77 × 24 × 14mm

Kód:  SPTlm06
Produktové číslo:  11113610

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11