Obnoviť stránku

LMF FireSteel 2.0 Cocoshell

4,8 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LMF FireSteel 2.0 Cocoshell

Chodíte často na dlhé túry do prírody, ktoré sa obvykle pretiahnu aj na viac nocí? V tom prípade určite potrebujete množstvo náčinia, ktoré vám tieto výstupy uľahčí. Prečo so sebou nosiť ťažké a nepraktické plynové fľaše, keď si môžete urobiť klasický oheň a uvariť si či opiecť si jedlo priamo na ňom? Na to však budete potrebovať nejaký zdroj ohňa. Zápalky či zapaľovače sú síce jednoduché a lacné, ale občas, hlavne keď sa namočia, prestanú byť užitočné. A preto vám ponúkame toto úchvatné kresadlo.

Legendárne Swedish FireSteel kresadlo bolo pôvodne určené pre švédske Ministerstvo obrany. Byť najlepší však znamená neustále prinášať novinky. Výsledkom inovácií a vývoja je toto vylepšené kresadlo druhej generácie, s ktorým oheň založíte ešte ľahšie, a to v akomkoľvek počasí a v akejkoľvek nadmorskej výške.

FireSteel druhej generácie dostalo aj nový dizajn, šnúrku vo farbe kresadla a zabudovanú bezpečnostnú píšťalku. Vďaka iskrám, ktoré dosahujú až 3000 °C, sa toto kresadlo stalo veľmi populárnym najmä medzi poľovníkmi, rybármi a milovníkmi kempov. Svoje miesto si našlo aj v domácnostiach, kde sa používa na podpaľovanie kachlí, kozubov a vonkajších grilov. Využitie je určite obrovské a určite sa vám bude skôr či neskôr hodiť.

Je vyrobené tak, aby poskytlo veľmi dlhú životnosť. Vďaka kapacite až 3000 škrtnutí ho budete môcť využívať dlhé roky.

Kód:  SPT948
Produktové číslo:  7331423007233

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16