Obnoviť stránku

LK Baits Nutrigo Balanc Monster Crab 24 mm 200 ml

12,01 €

LK Baits Nutrigo Balanc Monster Crab 24 mm 200 ml

Boilies sa bez debaty radia medzi najrozšírenejšie návnady rybárov na chytanie kaprovitých rýb. Kŕmne boilies guľôčky pomaly plávajú ku dnu a vlastným zložením pripomínajú bežnú potravu, ktorú majú kapry zažitú. Guľôčky boilies z rohlíkov vzniknú lisovaním cesta používaného na rožky či iného pečiva a sú považované za najväčšiu klasiku zo všetkých. Používajú sa ako samostatne, tak aj na „panáčika“, kedy nahodíte aj plávajúce boilies. Boilies disponujú menšími guľôčkami s priemerom 24 mm a sú lákadlom pre menšie aj veľké kapry. Kŕmne boilies LK Baits sú vyrábané v praktickom balení, ktoré zachová kŕmne boilies dlhší čas čerstvé a navyše sa bude ľahko prenášať. Môžete si ich tak vziať na každé sedenie pri vode. Príchuť Krab bez pochýb upúta pozornosť rýb z celého rybníka.

Najdôležitejšie parametre návnad boilies LK Baits Nutrigo Balanc Monster Crab 24 mm 200 ml

  • Kapry im nedokážu odolať
  • Balenie s objemom 200 ml
  • Balenie s hmotnosťou 200 g
  • Priemer boilie 24 mm
  • Osvedčená príchuť Krab

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Priemer

Priemer 24 mm

Hmotnosť

Hmotnost 200 g

Balenie

Hmotnost 200 g
Objem 200 ml
Forma Neutrálne vyvážená

Príchuť

Príchuť Krab
Variant Monster Crab

Vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Celoročné použitie, Láka ryby zo širokého okolia, Lov na veľké vzdialenosti, Všetky typy vôd, Vydrží pod háčikom dlhú dobu bez toho, aby strácalo schopnosť patričného uvoľňovania atraktačných látok

Typ

Typ Hotové
Kód:  RYB022016
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595602022298
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04