Obnoviť stránku

Lifefit Kettlebell Vinyl 4 kg

4,4 83 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,49 €

Lifefit Kettlebell Vinyl 4 kg

Chcete dostať svoje telo na leto do tej správnej formy a mať krásnu a vyrysovanú postavu v plavkách? Nebaví vás monotónne dvíhanie závažia v posilňovniach? S touto jednoduchou činkou sa stane tréning zábavou pre mužov aj ženy a cvičenca všetkých výkonnostných úrovní.

Kľúčové vlastnosti

  • Závažie pre pokročilých i začínajúcich cvičencov
  • Naplnené cementovou náplňou
  • Na vonkajšej strane vinylový materiál
  • Držadlo v tvare trojuholníka
  • Hmotnosť: 4 kg

Precvičte celé telo

Táto jednoručná činka je vyplnená cementovou náplňou s hmotnosťou 4 kg a z vonkajšej strany je vinylový materiál, ktorý skvele vyzerá a je odolný voči poškodeniu. Vďaka trojuholníkovému úchopu vám závažie padne do ruky ako uliate a vy budete schopní vykonávať najrôznejšie cviky s úplnou ľahkosťou. Na výber je veľké množstvo rôznych hmotností slúžiacich na precvičenie sily a dynamiky cvičencov oboch pohlaví, všetkých vekových a výkonnostných kategórií.

Nie je tajomstvom, že s touto jednoručnou činkou možno precvičiť celé telo. Od rôznych variácií cvikov na paže po základné cviky na ramená, chrbát či hrudník. Avšak základný a najlepšie svaly rozvíjajúci tréning je zložený z mŕtvych ťahov, nadhodov, trhov či drepov, ktoré skvele vytvarujú vašu postavu a posilnia stred tela.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kettlebell
Vlastnosti Jednoručná, Obojručná, S pevnou hmotnosťou
Vhodné pre Kalisteniku, Hokej, Futbal

Hmotnosť

Hmotnosť kusa 4 kg
Hmotnosť súpravy 4 kg
Hmotnosť najťažšieho kusa 4 kg

Materiál

Materiál Cement, Vinyl

Výplň

Výplň Cement

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Farba

Farba Čierna, Ružová
Kód:  SPT5459
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4891223097474
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07