Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Lifefit Kettlebell Vinyl 16 kg

4,4 83 hodnotení
Cenová bomba
35,90 € Ušetríte 14 €

Lifefit Kettlebell Vinyl 16 kg

Chcete dostať svoje telo na leto do tej správnej formy a mať krásnu a vyrysovanú postavu v plavkách? Nebaví vás monotónne dvíhanie závažia v posilňovniach? S touto jednoduchou činkou sa stane tréning zábavou pre mužov alebo ženy a cvičencov všetkých výkonnostných úrovní.

Kľúčové vlastnosti

  • Náčinie pre pokročilých aj začínajúcich cvičencov
  • Naplnené cementovou náplňou
  • Na vonkajšej strane vinylový materiál
  • Držadlo v tvare trojuholníka
  • Hmotnosť: 16 kg

Precvičte celé telo

Táto jednoručná činka je vyplnená cementovou náplňou s hmotnosťou 16 kg a z vonkajšej strany je vinylový materiál, ktorý skvele vyzerá a je odolný voči poškodeniu. Vďaka trojuholníkovému úchopu vám závažie padne do ruky ako uliate a vy budete schopní vykonávať najrôznejšie cviky s úplnou ľahkosťou. Na výber je veľké množstvo rôznych hmotností slúžiacich na precvičenie sily a dynamiky cvičencov oboch pohlaví, všetkých vekových a výkonnostných kategórií.

Nie je tajomstvom, že s touto jednoručnou činkou možno precvičiť celé telo. Od rôznych variácií cvikov na paže po základné cviky na ramená, chrbát či hrudník. Avšak základný a najlepšie svaly rozvíjajúci tréning je zložený z mŕtvych ťahov, nadhodov, trhov či drepov, ktoré skvele vytvarujú vašu postavu a zosilnia stred tela.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna, Oranžová

Typ

Typ Kettlebell
Vlastnosti Jednoručná, Obojručná, S pevnou hmotnosťou
Vhodné pre Kalisteniku, Hokej, Futbal

Hmotnosť

Hmotnosť kusa 16 kg
Hmotnosť súpravy 16 kg
Hmotnosť najťažšieho kusa 16 kg

Materiál

Materiál Cement, Vinyl

Výplň

Výplň Cement

Počet kusov

Počet kusov 1 ks
Kód:  SPT5462
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4891223097504
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04