Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LifeFit Činka Dumbell Set Steel HB 10 kg ABS

4,8 4 hodnotení
34,90 €

LifeFit Činka Dumbell Set Steel HB 10 kg ABS

Zariaďujete si domácu posilňovňu? Jednoručná činková súprava Lifefit Dumbell by sa vďaka svojim vlastnostiam mohla stať jej neoddeliteľnou súčasťou. Táto súprava je vyrobená z vysoko kvalitných kovových materiálov. Hriadele činiek sú na oboch koncoch vybavené závitom na jednoduché zaistenie závažia pomocou bezpečnostných matíc. Záťažové kotúče sú potom vyrobené z kovu a sú potiahnuté špeciálnou vrstvou so zvýšenou odolnosťou proti vlhkosti. Celá súprava je uzatvorená v praktickom plastovom kufríku, ktorý zaistí ľahkú prenosnosť všetkých častí a tie tak zostanú vždy po skončení cvičenia pri sebe. Kvalitné materiály, špeciálna povrchová úprava a jednoduchá výmena záťaže sú vlastnosti, ktoré radia tieto jednoručky v kufríku medzi nepostrádateľnú súčasť domácej posilňovne.

Obsah balenia

  • Hriadeľ s dĺžkou 35 cm hmotnosti cca 550 g (vr. matíc), priemer 30 mm
  • 2 kusy bezpečnostných matíc
  • 4 kusy – kotúč cca 1,25 kg
  • 2 kusy – kotúč cca 2 kg
  • Plastový kufrík
  • Hmotnosť jednej činky možné nastaviť na 3/4,5/5,5/7/9,5 kg
 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Činka
Vlastnosti Jednoručná

Hmotnosť

Hmotnosť kusa 10 kg

Materiál

Materiál Kov
Povrch Lak

Rozmery

Priemer úchopu 30 mm

Farba

Farba Čierna, Strieborná
Kód:  SPTms0162
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4891223098082
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17