Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Levenhuk Rainbow 2L Lime - zelený

4,8 18 hodnotení
77,94 €

Levenhuk Rainbow 2L Lime - zelený

Moderný mikroskop so širokým rozsahom zväčšenia je atraktívny nielen svojím výrazným dizajnom, ale aj odolným kovovým telom prispôsobeným častej manipulácii. Používateľský komfort zabezpečuje otočná monokulárna hlava s pohodlným sklonom 45 stupňov vhodná aj na skupinovú prácu. Začiatočníkov poteší pokusná súprava Levenhuk K50, ktorá obsahuje všetko potrebné na prvé nezávislé pokusy.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná optika s niekoľkonásobnou antireflexnou vrstvou
  • Široký rozsah zväčšenia od 40× do 400×
  • Horné a spodné osvetlenie systémom LEDkových diód
  • Spoľahlivé telo
  • Pre nadšeného žiaka - amatéra aj vysokoškolského študenta prírodovedných odborov
  • Pokusná súprava Levenhuk K50 pre začiatočníkov dodávaná spolu s mikroskopom
  • Elegantný, výrazný, farebný dizajn
  • Doživotná záruka

Kvalita obrazu súvisí s kvalitou optiky

Kvalita obrazu súvisí s kvalitou optiky, čo potvrdzuje materiál, z ktorého pozostávajú šošovky mikroskopu Levenhuk. Ich špeciálne optické sklo je vysoko transparentné a neskresľuje výsledok pozorovaní. Antireflexná vrstva, ktorou sú pokryté, zvyšuje podiel prestupujúceho svetla a tým aj kontrast obrazu. Jas umocňuje originálny systém horného a spodného osvetlenia diódami LED. Môžete tak pozorovať mikroorganizmy v kvapke vody či bunkové štruktúry rastlín ako priehľadné objekty, ako aj hodnotiť kvalitu papiera či neviditeľné vrypy na minciach. Napájanie osvetlenia je možné cez elektrickú sieť aj 230 V adaptérom. Mikroskop tak môžete brať so sebou aj na dobrodružné výpravy do prírody.

Experimentálna súprava Levenhuk K50

Súprava dodávaná spolu s mikroskopom zahŕňa všetko potrebné na prvé nezávislé pokusy. Pustite sa do práce a otestujte všetkých 5 dostupných preparátov. Chcete liaheň pre žiabronôžky? Pozrite sa na ich vajíčka alebo preskúmajte fľaštičku s kvasnicami. Viete, čo dokáže morská soľ? Čaká  vás omnoho viac objavných dobrodružstiev. Vezmite si na pomoc návod a nechajte sa viesť priloženými odporúčaniami. Robte vlastné zaujímavé experimenty.

Parametre a špecifikácia

Celkové zväčšenie

Minimálne zväčšenie 40 ×
Maximálne zväčšenie 400 ×

Zväčšenie hlavice

Maximálne zväčšenie hlavice 40 ×
Minimálne zväčšenie hlavice 4 ×

Zväčšenie okulára

Minimálne zväčšenie okulára 10 ×
Maximálne zväčšenie okulára 10 ×

Vlastnosti

Sklon hlavice 45 °

Farba

Farba Zelená
Kód:  LEV001h41e
Záruka: 24 mesiacov
Rozšírená záruka: +75 mesiacov
Produktové číslo:  69088
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01