Obnoviť stránku

Lenovo Legion Active Gaming Backpack

5 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
48,90 €

Lenovo Legion Active Gaming Backpack

Odolný batoh na ochranu vášho notebooku

Majte svoj notebook kdekoľvek v bezpečí. Lenovo Legion Active Gaming Backpack má dostatok miesta aj pre väčšie notebooky, ktorým poskytuje spoľahlivú ochranu pred nárazmi, pádmi a poškriabaním. Tento batoh je ideálny pre notebooky s rozmermi do 398,6 x 290 x 26,6 mm. Ponúka priestranné vrecká, efektívne odvetrávané čalúnenie na chrbte, a hlavne vodeodolný povrch, čo zaisťuje prvotriednu ochranu aj za nepriaznivých poveternostných podmienok. Čo viac, vyrába sa z recyklovaných materiálov, čo prispieva k ochrane nášho životného prostredia.

Veľký priestor

Lenovo Legion Active Gaming Backpack disponuje dostatočným množstvom vreciek pre vaše všemožné príslušenstvo, vrátane vystuženého vrecka určeného pre váš notebook, čo zaisťuje jeho bezpečnosť pred rôznymi hrozbami. Toto vrecko je navrhnuté pre notebooky s rozmermi až 398,6 x 290 x 26,6 mm, takže sa do nej zmestia aj väčšie 17" modely.

Lenovo Legion Recon Gaming Backpack 15.6

Vysoká odolnosť

Batoh Lenovo Legion Active Gaming Backpack je vyrábaný z recyklovaného PET materiálu, čo predstavuje ekvivalent 10 recyklovaných 500ml fliaš. Tento materiál je veľmi odolný, a navyše chráni životné prostredie. Má výhodu vodeodpudivého horného panelu, ktorý zaisťuje vynikajúcu ochranu proti nepredvídateľným poveternostným podmienkam. Navyše je vrecko pre notebook vystužené, aby váš notebook bol spoľahlivo chránený pred nárazmi.

Robustná konštrukcia

Tento batoh zaisťuje skvelé pohodlie vďaka výbornému zadnému čalúneniu s konštrukciou, ktorá zaistí cirkuláciu vzduchu. Vďaka odvetrávaniu zabraňuje poteniu chrbta a s nastaviteľnými popruhmi môžete batoh ľahko prispôsobiť vašim individuálnym potrebám. Všetky zipsy sú zároveň vysoko odolné, čo zaisťuje ich dlhú životnosť aj pri náročnom použití.


Prečo by ste si mali kúpiť Lenovo Legion Active Gaming Backpack?


Maximálne bezpečie

Lenovo Legion Active Gaming Backpack bol navrhnutý s dôrazom na bezpečnosť vášho notebooku. Poskytuje robustnú ochranu pred nárazmi, pádmi a poškriabaním, aj keď ste neustále v pohybe.

Dostatok priestoru

Batoh ponúka veľké množstvo vreciek, vrátane veľkého vrecka pre váš notebook, ktorý môže mať rozmery až 398,6 x 290 x 26,6 mm.

Vodeodolný dizajn

Tento batoh je vybavený vodeodpudivým predným panelom, čo zaisťuje, že vaše veci budú chránené aj v nepriaznivom počasí.

Komfortné nosenie

Batoh ponúka vynikajúci komfort pri nosení. Je vybavený kvalitným čalúnením chrbta, nastaviteľnými ramennými popruhmi.

Odolná konštrukcia

Konštrukcia batohu z ľahkých a odolných materiálov zaručuje, že vydrží aj bežný každodenný stres a odolá opotrebovaniu. Jeho zipsy sú konštruované tak, aby boli odolné a spoľahlivé aj pri náročnom použití.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Využitie

Využitie Cestovné, Školské

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook, Predné vrecko, Vrecko na fľašu, Vnútorný organizér, Vnútorné vrecká
Prístup Zhora
Zapínanie Dvojcestný zips
Popruhy Nastaviteľné popruhy, Pútko na pripevnenie príslušenstva, Vystužené popruhy, Pútko na pripevnenie ku kufru
Držadlá a rukoväti Horná rukoväť
Vlastnosti a výbava Priedušná zadná stena, Vodoodolné, Vystužený chrbát, Horné veko

Vrecko na notebook

Maximálna uhlopriečka notebooku 17 "

Dizajn

Farba Čierna
Motív Bez motívu

Materiál

Materiál Polyester, PET

Rozmery (V × Š × H)

Výška 46 cm
Šírka 31 cm
Dĺžka/hĺbka 19 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 1,15 kg

Udržateľnosť

Udržateľnosť Z recyklovaného materiálu
Kód:  NT497o5d
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  GX41C86982
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14