Obnoviť stránku

Leki Venom SL neonred/neonyellow-black-white

Príslušenstvo k tovaru

Leki Venom SL neonred/neonyellow-black-white

Lyžiarske palice patria k základnému vybaveniu každého lyžiara. Pánske palice vhodné pre zjazd sú aj Leki Venom SL neonred/neonyellow-black-white. Tieto karbónové palice, od výrobcu Leki majú bezpečnostný systém Trigger S, ktorý pri nehodách znižuje riziko úrazu. Pútko sa v prípade nehody uvoľní a vy si palicami neublížite. S carvingovým štýlom jazdy už nepoužívame palice tak ako kedysi, v udržiavaní rovnováhy sú však stále skvelou pomôckou.

Základné vlastnosti lyžiarskych palíc Leki Venom SL neonred/neonyellow-black-white

  • Dĺžka palíc je 120 cm
  • Karbón použitý na výrobu palice je pevný a ľahký zároveň
  • Obsahujú bezpečnostné uchytenie Trigger S
  • Konštrukčné riešenie vhodné pre mužov

Správna veľkosť je dôležitá

Výber správnej veľkosti palíc je alfou a omegou pri výbere dĺžky. A ako sa zistí správna veľkosť priamo pre vás? Je na to jednoduchý vzorec. Výška postavy vynásobená koeficientom 0,7. Napr. pri výške 155 cm sú ideálne palice veľkosti 110 cm.

Kód:  SPTlek0122nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11