Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Leki rukavice Glove Griffin S white-red-black

5 1 hodnotení

Leki rukavice Glove Griffin S white-red-black

Leki Glove Griffin S sú pánske lyžiarske rukavice vo veľmi elegantnom dizajne. Rukavice Leki Glove Griffin S sú vyrobené z materiálu Softshell 87, ktorý zabezpečí ich vysokú odolnosť, a doplnené o kožené časti. Vynikajúci tepelný komfort umožní mäkká a veľmi teplá podšívka zo 100 % polyesteru. Pre maximálnu odolnosť a pohodlie na svahu sú opatrené izoláciou Hyperloft. Rukavice Leki Glove Griffin S vynikajú takisto Trigger S systémom, vďaka ktorému ich môžete priamo zacvaknúť do rukoväťí Trigger S alebo používať bežným spôsobom spoločne s palicami a pútkami. Leki Glove Griffin S sú skvelou voľbou na svah, lebo vám skutočne dokonalým spôsobom zahrejú ruky.

Kľúčové vlastnosti rukavíc Leki Glove Griffin S white-red-black

  • Pánske lyžiarske rukavice
  • Poskytujú vynikajúci tepelný komfort
  • Vyrobené z materiálu Softshell 87 a kože
  • Mäkká a teplá podšívka
  • Leki Glove Griffin S s izoláciou Hyperloft
  • Opatrené Trigger S systémom
  • Farebné vyhotovenie: bielo-červeno-čierne

Veľkosti:
7, 8, 9 a 10


Kód:  SPTlek0145nad
Produktové číslo:  SPTlek0145nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08