Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

LEGO Ninjago Kai

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

LEGO Ninjago Kai

Pre malé fanúšikov legendárnej stavebnice LEGO vytvorila táto firma praktické batohy s obľúbenými motívmi. Batoh Extended s motívom Ninjago Kai s rozmermi 30 × 32 × 15 cm a hmotnosťou 245 g skvele padne na detská chrbát a pohodlne sa nosí. Deti si tak budú môcť samy nosiť svoje hračky či malú desiatu.

Kľúčové vlastnosti batohu LEGO Extended Ninjago Kai

  • rozmery 30 × 32 × 15 cm
  • hmotnosť 245 g
  • nastaviteľné ramenné popruhy s polstrovaním
  • reflexné značky po stranách batohu
  • dve veľké polstrované vrecká
  • menšie bočné sieťované vrecká napr. na fľašu s vodou

Praktický batoh pre najmenších

Batoh LEGO Extended Ninjago Kai má nastaviteľné ramenné popruhy, ktoré vďaka polstrovanie umožňujú deťom pohodlné nosenie. Reflexné značky po všetkých stranách batohu potom zabezpečí vašim deťom bezpečie aj pri zhoršenej viditeľnosti.

priestranné vrecká

V batohu LEGO Extended Ninjago Kai nájdete dve veľké polstrované vrecká a bočné sieťované vrecká po oboch stranách batohu, ktoré sú vhodné napríklad na uloženie fľaše na pitie s objemom 0,5 l.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Školské
Kód:  HRAif4606
Produktové číslo:  5711013044886
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09