Obnoviť stránku

LEGO Friends Horse Norwegian batoh

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LEGO Friends Horse Norwegian batoh

Jedinečná ponuka pre všetky malé milovníčky koní! Pripravili sme pre nich špeciálnu školskú tašku s moderným dizajnom LEGO s kúzelnými obrázkami koníkov. Jej prednosťou je ľahká konštrukcia a ergonomicky tvarovaný, zmäkčený chrbát z priedušného materiálu. Pohodlné nosenie zaisťujú nastaviteľné a zmäkčené ramenné popruhy s reflexnými prúžkami pre väčšiu bezpečnosť. Sú doplnené o nastaviteľný hrudný a bedrový popruh.

Kľúčové vlastnosti

  • Extra ľahký batoh - váži 600 g
  • Čarovný detský motív s koníkmi
  • Moderný dizajn
  • Ergonomická a zmäkčená zadná časť
  • Zmäkčená kapsa na tablet
  • Bočné sieťované vrecko na fľašu

Ľahko umývateľné EVA dno uľahčuje údržbu batohu. Na boku nájdete sieťovanú kapsu na fľašu na pitie s objemom 0,5 l. Vnútorný priestor uľahčuje organizáciu školských potrieb. Samostatné predné vrecko umožňuje uloženie drobnejších predmetov. Milovníkov techniky poteší zmäkčená kapsa na tablet. Chlopňa s plastovým zapínaním chráni priestrannú hlavnú kapsu s uťahovaním na šnúrku. Batoh poteší svojou nízkou hmotnosťou - váži len 600 g. 

    Parametre a špecifikácia

    Dizajn

    Poznáte z Lego

    Využitie

    Využitie Školské
    Kód:  HRAa8987
    Produktové číslo:  5711013027155
    Odkazy: Stránky výrobcu

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB04