Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Ledlenser XEO 19R biela, kufor

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Ledlenser XEO 19R biela, kufor

Nová čelovka od spoločnosti Led Lenser vo variante XEO19R patrí medzi špičky vo svojom odbore a predstavuje vrchol v oblasti čelových svietidiel. Vzhľadom ku svojej veľkosti má naozaj neskutočný výkon, ktorý dopĺňa ochrana proti vode IPX6. Vďaka dvom vysoko výkonným LED dokáže osvietiť svoje okolie až do 300 m. Túto čelovku využijete nielen pri športovaní, kde ju môžete bez problému upevniť na prilbu, ale aj pri náročných záchranných akciách či výstupu na najvyššiu horu. Nesklame vás ani v tých najhorších situáciách a budete sa na ňu môcť vždy spoľahnúť.

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálna čelovka s neskutočným výkonom
  • Vysoká odolnosť a krytie IPX6
  • Svietivosť až 2 000 lúmenov
  • Akumulátor s obrou kapacitou 5 200 mAh
  • Možnosť nabíjania mobilného telefónu, kamery a iných zariadení
  • Úsporný režim svietenia (10 lumenov) až 400 hodín
  • Patentovaná optika Advanced Focus System
  • Zámok náhodnej aktivácie svetla
  • Súčasťou je kufrík

Profík ako sa patrí ...

Táto šikovná čelovka vyniká ľahkým a kompaktným telom, dobre sa s ňou manipuluje a je jednoduchá na ovládanie. Perfektný dosvit zaisťujú dve najnovšie Cree LED diódy, ktoré sú schopné vyprodukovať až 2 000 lúmenov. Má hneď 5 svetelných režimov, ktoré možno nezávisle na sebe kombinovať. Patentovaná optika Advanced Focus System dokáže vytvoriť neuveriteľne silné lúče svetla s vysokým jasom. Spoločne s LED diódami je uschovaná vo vodoodolnom puzdre, ktorý disponuje krytím IPX6, takže ani silný dážď nebude prekážkou.

Každá šošovka môže byť aktivovaná samostatne a to platí aj v prípade zaostrovania. Veľmi praktickou vymoženosťou je zabudovaná technológia X-Lens, ktorá dokáže spojiť oba lúče do jedného, čím poskytne ideálnu flexibilitu pre akékoľvek využitie. Snímač Opti-Sense rýchlo meria okolité svetlo a automaticky reguluje svetelný výstup podľa potreby, čo sa kladne odráža na spotrebe energie a celkovej efektivite. Tento zázrak je napájaný akumulátorom s kapacitou 5 200 mAh, ktorý tiež poslúži ako napájací zdroj a umožňuje nabíjanie mobilného telefónu, fotoaparátu či iného zariadenia cez USB konektor.

 
Kód:  SPT6402
Produktové číslo:  4029113721936
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17