Obnoviť stránku

Ledlenser Neo 10R Modrá

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ledlenser Neo 10R Modrá

Nová čelovka Ledlenser Neo 10R v modrom vyhotovení má, vzhľadom k svojej veľkosti, naozaj úchvatný výkon. Je určená predovšetkým pre bežcov a ide o najvýkonnejšiu bežeckú čelovku z radu NEO. Svoje okolie dokáže osvietiť až do 150 m pomocou veľmi výkonného LED čipu napájaného nabíjacím akumulátorom. Hmotnosť svietidla je 179 gramov.

Kľúčové vlastnosti čelovky Ledlenser Neo 10R

  • Najvýkonnejšia čelovka pre bežcov z radu NEO
  • Výdrž batérií až 120 hodín (nabíjací akumulátor)
  • Svietivosť 600 lm
  • Hrudný pás na pripevnenie svietidla na telo bežca
  • Elegantné modré vyhotovenie
  • Certifikácia odolnosti IP54
  • Záruka 7 rokov navyše po zaregistrovaní

Kvalitná čelovka

Ledlenser Neo 6R disponuje veľmi ľahkým a kompaktným telom, ktoré ju predurčuje ako ideálneho pomocníka pre nočných bežcov či ako perfektné príslušenstvo, ktoré sa nestratí na rôznych dovolenkách, ale iste ani doma. Manipulácia s ňou je veľmi jednoduchá. Určite oceníte aj veľmi komfortné materiály, vysokú odolnosť voči vode a prachu či funkciu včasného varovania vybíjania batérie. Akumulátor možno nabiť pomocou USB kábla, ktorý je súčasťou balenia. Pre optimálne a pohodlné osvetlenie čelovka disponuje polohovacou hlavicou. Predlžovací kábel umožní uložiť akumulátor mimo hlavy (napr. do batoha, pod oblečenie) a tým zvýšiť životnosť akumulátora.

Kód:  SPTled07
Produktové číslo:  4058205010467
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03