Obnoviť stránku

Leatherman Wingman Black Silver Edícia

4,9 45 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Leatherman Wingman Black Silver Edícia

V ľahkom (bez mála dvojsetgramovom) a elegantnom tele z nehrdzavejúcej ocele skrýva Wingman 14 praktických nástrojov, pričom nôž s kombinovanou čepeľou aj vysoko funkčné nožnice na vonkajšej strane nástroja otvoríte pohodlne palcom jednej ruky. Kombinovaný otvárač na fľaše a na konzervy obsahuje aj odstraňovač káblovej izolácie. Samozrejmosťou, ako u drvivej väčšiny Multitool Leatherman, sú multifunkčné kliešte (kombinačky aj štiepačky) s pružinovým mechanizmom a tri skrutkovače (krížový, plochý a malý). Komplexnú sadu náradia uzatvára pilník na kov, drevo a nechty a univerzálny rezák na balíky či krabice. Wingman je jednoduchý, ale veľmi výkonný parťák, na ktorého sa môžete kedykoľvek spoľahnúť.


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 198,4 g

Použitie

Použitie Denné nosenie (EDC)

Čepeľ

Dĺžka čepele 6,6 cm
Dĺžka 9,7 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 198,4 g

Funkcie

Počet funkcií 14
Funkcie Kliešte, Kliešte na drôty, Krížový skrutkovač, Nôž s kombinovaným ostrím, Nožnice, Odstraňovač izolácie drôtov, Otvárač na konzervy, Otvárač na fľaše, Pílka na drevo, Pílka na kov, Pilník, Plochý skrutkovač, Pravítko

Typ

Typ Multitool

Rozmery

Dĺžka čepele 6,6 cm
Dĺžka zavretého nástroja 9,7 cm
Kód:  SPT737E
Produktové číslo:  37447774188
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01