Obnoviť stránku

Leatherman Wave Plus black/silver

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Leatherman Wave Plus black/silver

Leatherman Wave Plus je multitool, ktorý vás ohromí svojou univerzálnosťou a úctyhodným počtom nástrojov. Bude sa vám hodiť pri vykonávaní širokej škály aktivít, či už doma, na záhrade alebo vonku v prírode. Všetky nástroje sa nachádzajú na robustnej konštrukciu, čepele nástrojov sú potom vyrábané z kvalitnej a odolnej nerezovej ocele 420HC s vysokým obsahom uhlíka. Pre bezpečnosť práce disponuje spoľahlivou poistkou všetkých nástrojov, ktoré je možné otvárať aj len pomocou jednej ruky. Multitool obdržíte tiež s nylonovým puzdrom.

Kľúčové vlastnosti Leatherman Wave Plus black/silver

  • Moderný multifunkčný nástroj
  • Ideálny na outdoorové výpravy aj na domáce použitie
  • Leatherman Wave Plus s 18 praktickými funkciami
  • Opatrený bezpečnostnou poistkou
  • Čepele vyrobené z prémiovej nerezovej ocele 420HC
  • Dodávaný v nylonovom puzdre
  • Farebné vyhotovenie: strieborno-čierne

Leatherman Wave Plus s 18 šikovnými nástrojmi

Leatherman Wave Plus vás nezradí v žiadnej situácii. Obsahuje celkom 18 šikovných a praktických nástrojov, ktoré vám pomôžu v najrôznejších situáciách. Súčasťou jeho výbavy sú kliešte s ihlovou špičkou, kombinované kliešte, prémiové vymeniteľné štiepacie kliešte drôtov, prémiové štiepacie kliešte tvrdých drôtov, krimpovacie kliešte, odizolovacia čepeľ na káble, nôž s rovným aj zubatým ostrím, pílka, nožnice s pružinou, 19 cm pravítko, otvárač na konzervy aj na fľaše, pilník na drevo a kov, pilník s diamantovou vrstvou, veľký aj malý bit adaptér a stredný plochý skrutkovač. Multitool Leatherman je skutočne nepostrádateľným pomocníkom, ktorého je dobré mať vždy poruke.


Parametre a špecifikácia

Čepeľ

Dĺžka čepele 7,37 cm
Dĺžka 10 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 241 g

Funkcie

Počet funkcií 18
Funkcie Otvárač na fľaše

Typ

Typ Multitool

Rozmery

Dĺžka čepele 7,37 cm
Dĺžka zavretého nástroja 10 cm
Kód:  SPTlm0020
Produktové číslo:  0037447006319
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16