Obnoviť stránku

Leatherman Surge Limited edition

5 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Leatherman Surge Limited edition

Leatherman Surge je multitool, ktorý vás ohromí svojou univerzálnosťou a úctyhodným počtom nástrojov. Bude sa vám hodiť pri vykonávaní širokej škály aktivít, či už doma, na záhrade či vonku v prírode. Všetky nástroje sa nachádzajú na robustnej konštrukcii, čepele nástrojov sú vyrobené z prvotriednej ocele420HC s vysokým obsahom uhlíka. Multitool so svojimi 11,5 cm a 335 g je jedným z najväčších vôbec. Dodávaný je navyše v praktickom nylonovom puzdre.

Kľúčové vlastnosti Multitool Leatherman Surge

  • Moderný multifunkčný nástroj
  • Ideálny na outdoorové výpravy aj na domáce použitie
  • Leatherman Surge s 21 praktickými funkciami
  • Čepele vyrobené z prvotriednej ocele 420HC
  • Dodávaný v nylonovom puzdre
  • Farebné vyhotovenie: strieborné

Leatherman Surge s 21 inteligentnými nástrojmi

Leatherman Surge vás nezradí v žiadnej situácii. Obsahuje celkom 21 inteligentných a praktických nástrojov, ktoré vám pomôžu v najrôznejších situáciách. Súčasťou jeho výbavy sú kliešte s ihlovou špičkou, kombinované kliešte, vymeniteľné štiepacie kliešte mäkkých a tvrdých drôtov, krimpovacie kliešte, štiepacie kliešte na lanká, odizolovací brit nakáble, nôž s rovným aj zubatým ostrím, pílka, nožnice s pružinou, šidlo, 19 cm pravítko, otvárač na konzervy aj na fľaše, pilník na drevo a kov, pilník s diamantovou vrstvou, vymeniteľná pílka, malý aj veľký plochý skrutkovač. Leatherman Surge je skutočne nepostrádateľným pomocníkom, ktorého je dobré mať vždypo ruke.

Hmotnosť:
335 g

Dĺžka v zavretom stave:
11,5 cm

Upozornenie:
Bity nie sú súčasťou a krúžok je ukrytý v tele.


Parametre a špecifikácia

Čepeľ

Dĺžka čepele 7,8 cm
Dĺžka 11,5 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 335 g

Funkcie

Počet funkcií 21

Typ

Typ Multitool
Kód:  SPT895LE
Produktové číslo:  SPT895LE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03