Obnoviť stránku

Leatherman Squirt PS4 – modrý

4,6 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Leatherman Squirt PS4 – modrý

Hovorí sa, že každý správny muž má vo vrecku nôž. Spoločnosť Leatherman to vie a kvôli tomu prichádza na trh s novým modelom multifunkčného nástroja, ktorý si iste zamiluje každý poriadny chlap. Squirt PS4 je vďaka rozmerom zaradený do triedy vreckových potrieb, z toho dôvodu ho môžete mať neustále poruke. To uľahčí aj priložený krúžok na kľúče, na ktorý možno nôž jednoducho pripevniť. Takmer nonstop tak môžete využívať všetkých 9 nástrojov obsiahnutých v jednom praktickom balení. Všetky funkcie sú totiž zachované aj v zloženom stave.

Kľúčové vlastnosti

  • Multifunkčný nôž zahŕňajúci 9 nástrojov
  • Funkcie dostupné aj v zloženom stave
  • Praktické vreckové rozmery
  • Krúžok na kľúče je súčasťou balenia

Kvalita materiálu je základ

Telo Squirt PS4 je vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, z ktorej pozostáva aj čepeľ hlavného noža s rovným ostrím. Tá je obohatená o zvýšený obsah uhlíka s tepelnou úpravou. Rukoväte pozostávajú z ľahkého alumínia 6061-T6 s tvrdým eloxovaním. Ide o odolnú zliatinu hliníka, ktorá sa bežne používa pri výrobe lietadiel. Leatherman ju pri výrobe svojich nástrojov využíva na zníženie hmotnosti pri súčasnom zachovaní sily a odolnosti.

Parametre a špecifikácia

Čepeľ

Dĺžka čepele 4 cm
Dĺžka 5,7 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 56 g

Funkcie

Počet funkcií 9
Funkcie Kliešte, Kliešte na drôty, Krížový skrutkovač, Nôž, Nožnice, Otvárač na fľaše, Pilník na drevo, Pilník na kov, Plochý skrutkovač

Typ

Typ Multitool

Rozmery

Dĺžka čepele 4,06 cm
Dĺžka zavretého nástroja 5,72 cm
Kód:  SPT6335
Produktové číslo:  0037447155284
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03