Obnoviť stránku

Leatherman OHT silver

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Leatherman OHT silver

Ste outdoorovým nadšencom, horolezcom či vojakom? Buďte pripravený na všetky okamihy, ktoré môžu nastať s multifunkčným nástrojom Leatherman OHT silver. Unikátna konštrukcia tohto nástroja v sebe ukrýva 16 rôznorodých nástrojov. To všetko zabalené v praktickom tele vyhotovenom z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Nástroj bol skonštruovaný tak, aby ho bolo možné vždy ovládať iba jednou rukou. 

Kľúčové vlastnosti Leatherman OHT silver

  • Sofistikovaná konštrukcia
  • Obsahuje 16 rôznych nástrojov
  • Telo vyhotovené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele
  • Ideálne pre horolezcov, vojakov, camping či outdoorových nadšencov
  • Záruka od výrobcu 25 rokov

Nekompromisný multitool

Konštrukcia multifunkčného nástroja Leatherman OHT silver bola navrhnutá špeciálne pre ovládanie jednou rukou. To znamená, že všetky nástroje sú označené originálnym piktogramom tak, aby ste rozoznali, o aký nástroj sa jedná. Otváranie nástrojov je tiež prispôsobené pre pohodlné ovládanie jednou rukou. Medzi nástroje, ktoré máte k dispozícii, patrí pílka, nôž, skrutkovače (krížový, plochý aj Phillips), kliešte, otvárač a mnoho ďalších. 

Parametre a špecifikácia

Čepeľ

Dĺžka čepele 6 cm
Dĺžka 11,5 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 281 g

Funkcie

Počet funkcií 16
Funkcie Adaptér na čistiacu kefku, Kliešte, Kliešte na drôty, Kľúč na kyslíkové fľaše, Krížový skrutkovač, Nôž, Nôž s kombinovaným ostrím, Otvárač na konzervy, Otvárač na fľaše, Plochý skrutkovač, Poistka, Rezací hák

Rozmery

Dĺžka čepele 6 cm
Dĺžka zavretého nástroja 11,5 cm
Kód:  SPToh123
Rozšírená záruka: +276 mesiacov
Produktové číslo:  37447439230
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13