Obnoviť stránku

Leader Fox Latona 26" červená/biela

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Leader Fox Latona 26" červená/biela

Pokiaľ sa trápite pri spoločnej jazde s partnerom, netreba si hneď myslieť, že nemôžete jazdiť na bicykli. V prípade, že by ste na ňom radi spoznávali svet alebo len jazdili na krátke vzdialenosti do práce bez obmedzení, bude pre vás skvelým riešením elektrobicykel Leader Fox.

Základné prednosti elektrobicykla Leader Fox Latona 26" červená/biela

  • Elektrobicykel vás okúzli jazdou v pohodlí
  • Umožní vám podnikať aj dlhšie výlety

Správna veľkosť bicykla

Pri výbere sa orientujte podľa veľkosti elektrobicykla aj to, kam sa s ním hodláte vydať. Po starostlivom výbere veľkosti bicykla získate pôžitok z pohodlnej jazdy, ktorú si vychutnáte s každým kilometrom.

Pohon elektrobicykla Leader Fox

V prípade výberu správneho elektrobicykla sa dopredu zamyslite, čo by ste od neho očakávali a aké naň kladiete požiadavky, ktoré sa rôznia v najvyššej možnej rýchlosti, maximálnom výkone alebo celkovom výkone.

Kód:  SPTlea073nad
Produktové číslo:  SPTlea073nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17