Obnoviť stránku

Leader Fox Altar 27,5" biela/svetlo zelená

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Leader Fox Altar 27,5" biela/svetlo zelená

Pokiaľ nedosahuje vaša fyzická kondícia optimálnu formu, nemusí to nutne znamenať, že je vám jazda na bicykli zapovedaná. V prípade, že by ste na ňom chceli jazdiť do práce alebo si robiť úžasné výlety so svojou rodinou bez obmedzení, bude pre vás tým najlepším riešením elektrobicykel Leader Fox.

Dôležité vlastnosti elektrobicykla Leader Fox Altar 27,5" biela/svetlo zelená

  • Doprajte si pohodlnú jazdu na elektrobicykli
  • S ním elektrobicyklom dokáže zvládnuť dlhšie výlety naozaj každý

Správna veľkosť bicykla

Nezabudnite sa pri výbere elektrobicykla orientovať podľa jeho veľkosti aj to, kam na ňom budete najčastejšie jazdiť. Pri správnom výbere veľkosti bicykla docielite pohodlnú jazdu, ktorú si užijete s každým kilometrom.

Pohon elektrobicykla Leader Fox

Pri výbere správneho elektrobicykla myslite aj na to, aké naň kladiete jazdné požiadavky, ktoré sa odlišujú napríklad v maximálnej rýchlosti, celkovom výkone alebo najdlhšom možnom dojazde.

Kód:  SPTlea0004nad
Produktové číslo:  SPTlea0004nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13