Obnoviť stránku

Leader Fox Acron 27,5" čierna mat/svetlo zelená

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Leader Fox Acron 27,5" čierna mat/svetlo zelená

Pokiaľ neoplývate práve perfektnou fyzickou kondíciou, neznamená to, že vy a bicykel nemôžete byť priatelia. V prípade, že by ste na ňom chceli jazdiť na dlhšie výlety či každý deň do práce bez obmedzení, perfektne sa vám bude hodiť elektrobicykel Leader Fox.

Podstatné funkcie elektrobicykla Leader Fox Acron 27,5" čierna mat/svetlo zelená

  • Elektrobicykel vám umožní pohodlnú jazdu
  • Tento vás vezme aj na dlhšie výlety

Správna veľkosť bicykla

Pri správnom výbere určite zvážte veľkosť elektrobicykla aj to, kde s ním hodláte jazdiť. Správnym výberom veľkosti bicykla docielite pohodlnú jazdu, ktorá vás bude napĺňať na každom kilometri.

Pohon elektrobicykla Leader Fox

Pri výbere toho správneho elektrobicykla je nutné myslieť aj na to, aké naň kladiete jazdné požiadavky, ktoré sa budú od seba odlišovať maximálnym výkonom, rýchlosťou alebo najdlhším možným dojazdom.

Kód:  SPTlea056nad
Produktové číslo:  SPTlea056nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13