Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LA Siesta Colibri Camo síť double forest

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LA Siesta Colibri Camo síť double forest

LA Siesta Colibri double je odľahčená cestovná sieť vhodná pre relaxovanie dvoch osôb s maximálnou hmotnosťou 180 kilogramov. Jedná sa o útulný priestor, v ktorom môžete len tak relaxovať, odpočívať či spať. Vďaka kvalitnému použitému materiálu sa budete cítiť ako v bavlnke. Na výrobu bol použitý vysoko kvalitný 100% nylon, takzvaný padákový hodváb, ktorý veľmi rýchlo schne. Funkčné vlákno je veľmi ľahké a extrémne pevné.

Integrovaný systém uľahčuje zavesenie a zloženie siete v niekoľkých okamihoch. Sieť je možné v niekoľkých málo krokoch premeniť na piknikovú deku či tienidlo proti slnku.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodná pre 2 osoby
  • Nosnosť: 180 kg
  • Šírka plochy: 200 cm
  • Dĺžka plochy: 300 cm
  • Použitý materiál: 100% nylon
  • Krajina pôvodu: India

Parametre a špecifikácia

Závesný systém

Typ závesného systému Očká na zavesenie na háčik

Vlastnosti

Vlastnosti Cestovná
Farba Hnedá, Zelená
Kód:  SPT18460
Produktové číslo:  4025122931731

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04