Obnoviť stránku

Kryptonics Weaved

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kryptonics Weaved

Nechajte sa unášať slobodou pohybu na dlhej doske s malými kolesami. V polovici dvadsiateho storočia surferi dobre vedeli, ako sa rýchlo a ľahko dostať z bodu A do bodu B. Vychutnajte si príjemný vánok vo vlasoch a príjemné slnečné lúče pri nezabudnuteľných jazdách. Toto športové vybavenie dokáže s trochou cviku ovládať takmer každý. Stačí si len nájsť ten správny pohyb v páse a náklon v ramenách.

Kľúčové vlastnosti

  • Vozík s dlhou tradíciou
  • Vychutnajte si nezabudnuteľnú radosť z jazdy
  • Materiál dosky je kanadský javor
  • Veľmi dobre ovládateľné kolesá
  • Dizajn vytvorený v USA

Dokonalé potešenie z jazdy

Nezabudnuteľnú jazdu ulicami vášho mesta si môžete vychutnať s týmto jednoduchým longboardom. Unikátny dizajn Weaved bol navrhnutý v USA. Dĺžka dosky je optimálnych 37 × 9,5 palca. Horná časť dosky je zdobená spleťou farebných tvarov s potlačou loga výrobcu. Na spodnej strane sú zobrazené modré a hnedé kruhy a v strede je logo výrobcu. Osem vrstiev kvalitného javorového dreva zabezpečí dostatočnú pevnosť a nekonečný počet najazdených kilometrov. Kolieska s rozmermi 62 × 51 mm vyrobené z polyuretánu v kombinácii s ložiskami ABEC 5 sú zárukou vysokej kvality. Kolieska longboardu sú o niečo mäkšie a ľahšie ovládateľné v porovnaní so skateboardom.

Parametre a špecifikácia

Doska

Tvar dosky Pintail
Dĺžka dosky 93,98 cm (37 ")
Šírka dosky 24,13 cm (9,5 ")

Kolieska

Priemer koliesok 62 mm
Šírka koliesok 5,1 cm
Kód:  SPT2152
Produktové číslo:  085955101101

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04