Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Kolonožka Off road fire

3,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kolonožka Off road fire


S hoverboardom budete rýchlejší ako chodci. Bez námahy

Ak radi experimentujete, skúste i dopravu v rušných uliciach mesta pojať netradične. Hoverboard čiže „kolonožku“ Fire Offroad poháňajú dva motory s výkonom 350 W, vďaka ktorým dokáže vyvinúť rýchlosť až 16 km/h. Základom na bezpečnú jazdu je balančný systém – ten určí, či sa jazdec nakláňa dopredu alebo dozadu a mení podľa toho smer jazdy. Stúpanie prekoná kolonožka do uhla až 15°, s batériou si potom vystačí až na 20 km jazdy.


Fire Offroad


Smer jazdy kolonožky Off road fire ovládate tým, ako sa nakláňate

Za priekopníckou technológiou balančného systému stojí firma Segway, ktorá ju ako prvá použila do svojich vozidiel. Jeho základ tvoria inteligentné mikročipy a gyroskopy, ktoré vyhodnocujú pozíciu jazdca na kolonožke. Zvládne vďaka nemu rozjazd smerom dopredu, cúvanie, ale aj otáčanie na mieste. Podľa platnej legislatívy je navyše jazdec na kolonožke braný ako bežný chodec. Preháňať sa s ňou teda môžete – s trochou šikovnosti – aj na chodníku.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Kapacita

Kapacita 4,4 Ah

Typ

Typ Terénny

Dojazd a rýchlosť

Maximálna rýchlosť 16 km/h

Výkon

Výkon 350 W

Hmotnosť

Hmotnosť 14 kg

Rozmery

Hĺbka 280 mm
Šírka 690 mm
Výška 290 mm
Veľkosť kolies 10 "

Nosnosť

Maximálna nosnosť 120 kg
Minimálna nosnosť 25 kg

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti Prepravná taška
Kód:  SPT4219
Produktové číslo:  8594176632414

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08