Obnoviť stránku

KingCamp Oxygen 200M blue

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
19,90 €

KingCamp Oxygen 200M blue

Spací vak KingCamp Oxygen 200M

Radi chodíte na niekoľkodňové túry, ale nevlastníte potrebnú výbavu? Potom vás poteší spací vak KingCamp Oxygen 200M, ktorý poskytuje nadpriemerné pohodlie. Tento model spacieho vaku bude vyhovovať mužom aj ženám. Výplň spacieho vaku tvorí duté vlákno. Duté vlákna si vedia poradiť s vlhkosťou, majú výbornú trvanlivosť, a navyše nespôsobia komplikácie ľuďom s alergiami. Na vašich letných výpravách budete mať vďaka letnému spacáku maximálny komfort. Komfortná teplota je pri spacáku KingCamp Oxygen 200M 17 °C. Pohodlne sa v ňom vyspí človek s maximálnou výškou až 170 cm. Spací vak v tvare deky vyhovuje skôr na nenáročné použitie. Jeho výhodou je aj možnosť voľnejšieho pohybu.

Kľúčové vlastnosti spacieho vaku KingCamp Oxygen 200M

  • KingCamp Oxygen 200M je navrhnutý pre mužov aj ženy
  • Výplň spacáku tvorí duté vlákno
  • KingCamp Oxygen 200M má obľúbený dekový tvar
  • Radí sa medzi letné spacáky
  • Maximálna výška postavy je 170 cm
  • Extrémna teplota dosahuje 4 °C
  • KingCamp Oxygen 200M je vyhotovený v modrej farbe

Letný spací vak KingCamp Oxygen 200M ľahko zbalíte na cesty

O ľahké zloženie letného spacieho vaku KingCamp Oxygen 200M sa postará cestovná taškaPoskladáte ho do minimalistického tvaru s rozmermi 34 × 19 cm. Jeho hmotnosť 1,2 kg ani nepocítite. Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť ho predurčujú na ľahké prenášanie. Využijete ho tak na pešie túry, ale aj na kempovanie, rybárčenie, pri horolezectve a ďalších outdoorových aktivitách. Pokiaľ tašku zašpiníte, ľahko ju vyperiete v práčke alebo v rukách. 

KingCamp Oxygen 200M
KingCamp Oxygen 200M

Spací vak KingCamp Oxygen 200M má dekový tvar

Spací vak KingCamp Oxygen 200M sa vyznačuje obľúbeným dekovým tvarom. Jeho veľkosť dosahuje rozmery cca 180 × 75 cm. Poskytne vám dostatok tepla a pohodlný spánok. Jeho ergonomický tvar vám zaistí maximálny komfort. V spacáku KingCamp Oxygen 200M nájdete vstavané vrecko na suchý zips, do ktorého si uschováte cennosti ako mobilný telefón alebo napríklad hodinky. Veľmi praktická je možnosť otvorenia spodnej časti pre nohy. Spací vak na leto KingCamp Oxygen 200M je charakteristický svojim letným využitím. Jeho komfortná teplota sa pohybuje okolo 13 – 17 °C a extrémna teplota dosahuje až 4 °C. 

Letný spací vak KingCamp Oxygen 200M sa môže pochváliť kvalitným vyhotovením

Vonkajší materiál spacieho vaku KingCamp Oxygen 200M je tvorený 100 % polyesterom 190T, ktorý sa pýši silnou odolnosťou voči roztrhnutiu. Na podšívku bol zvolený 100 % polyester, ktorý je mäkký a príjemný na dotyk. Stred spacieho vaku KingCamp Oxygen 200M je vyplnený dutým vláknom. To vás príjemne zahreje. Vak na spanie sa ďalej môže pochváliť dvojcestným zipsom pre ľahké zapínanie. Spacák je možné úplne rozložiť a použiť ako podložku alebo prikrývku. Zaiste oceníte jeho vodoodolné vyhotovenie a možnosť zavesenia na vešiak pomocou pripravených pútok. 


KingCamp Oxygen 200M
KingCamp Oxygen 200M

Komfortná preprava

Spacák KingCamp Oxygen 200M je vybavený prepravnou taškou, ktorá vytvorí zo spacáku veľmi kompaktný balíček, ktorý ľahko uschováte v batohu. 

KingCamp Oxygen 200M

Ochrana proti rozopínaniu

Aby sa zips samovoľne pri spánku nerozopínal, je spací vak KingCamp Oxygen 200M vybavený suchým zipsom, ktorý tomu zabraňuje.

KingCamp Oxygen 200M

Vodoodolná tkanina

Spací vak na leto KingCamp Free space 250 má vonkajšiu látku aj podšívku vyrobenú z polyesteru, ktorý je odolný voči vode aj mechanickému poškodeniu.

KingCamp Oxygen 200M

Parametre a špecifikácia

Použitie

Určenie Unisex
Obdobie Letný
Výplň Duté vlákno

Max. výška postavy

Max. výška postavy 170 cm

Teplotné rozsahy

Tvar

Tvar Dekový
Zapínanie Ľavé zapínanie

Hmotnosť

Hmotnosť 1 200 g

Rozmer - rozbalený

Dĺžka (rozbalené) 180 cm
Šírka (rozbalené) 75 cm

Rozmer - zabalený

Priemer (zbalené) 19 cm
Dĺžka (zbalené) 34 cm

Farba

Farba Modrá
Kód:  SPTking20
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  6939994286012

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11