Obnoviť stránku

Kinetic Rock and Roll T-2800/Smart

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kinetic Rock and Roll T-2800/Smart

Cyklotrenažér Kinetic Rock and Roll T-2800/Smart je špičkovou pomôckou nielen pre profesionálnych cyklistov pre ich tréning v domácom prostredí, ale aj pre nadšených fanúšikov cyklistiky, ktorí si napríklad v zlom počasí nemôžu vyjsť vonku na bicykli a chcú zostať vo forme. Kinetic Rock and Roll je absolútnou špičkou medzi trenažérmi. Ponúkne vám rovnako dokonalý pocit z jazdy ako pri naozajstnej jazde na ceste. Ako jediný na svete ponúka i náklon ako pri jazde v stoji. Pohyb do strán vám umožní odporová jednotka, ktorá je uložená na gumových silentblokoch.
Pri jazde na trenažéri posilňujete nohy, pre udržanie rovnováhy tiež svaly v strednej časti tela. Pomocou trenažéra trénujete nielen techniku, a to najmä rovnováhu a šliapanie do kruhu, ale posilňujete tiež svoj výkon predovšetkým pri dlhých výšľapoch zo sedla. Cyklotrenažér Kinetic Rock and Roll je vybavený aplikáciou inRIDE, skvelým wattmetrom, ktorý meria výkon, kadenciu, dosiahnutú rýchlosť a prejdenú vzdialenosť.

Hlavné prednosti

  • Absolútna špička medzi trenažémi
  • Realistický pocit z jazdy
  • Náklon ako pri jazde v stoji
  • Posilňovanie nôh a svalov potrebných pre udržiavanie rovnováhy počas jazdy
  • Aplikácia inRide na meranie výkonu, kadencie, rýchlosti a vzdialenosti
  • Cyklotrenažér s odporom lekárskeho silikónu
  • Oceľový zotrvačníkový kotúč
  • Veľmi stabilná konštrukcia

Jedinečné funkcie a vybavenie

Pri jazde využíva ako odporovú jednotku lekársky tekutý silikón, ktorý zahriatím nestráca na hustote a ponúka pri jazde stabilný odpor. Ďalej je trenažér vybavený oceľovým zotrvačníkovým kotúčom v rozsahu 2,8 kg až 8,2 kg pre veľmi hladký, tichý a realistický pôžitok z jazdy. Lichobežníková konštrukcia je vďaka veľkej ploche základne veľmi stabilná, odolná aj proti agresívnej jazde zo sedla. Cyklotrenažér je kompatibilný so všetkými kolesami s veľkosťou od 20" až 29", je vhodný aj pre tandemové kolesá. Pre kolesá s rozmerom 20" a 24" je nutné použiť adaptér.
Dopĺňajúce informácie:
Určené:
Pre kolesá s veľkosťou od 20" až 29"
Hmotnosť:
21,5 kg

 
 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 21,5 kg

Rozmery

Priemer kolies 28"/700C

Ďalšie vlastnosti

Priemer kolies 20", 22", 24", 26", 29"
Upevnenie kolesa Prichytenie za zadné koleso
Aplikácie inRIDE

Druh odporu

Typ brzdy Magnetická
Kód:  SPT10547
Produktové číslo:  851061001631

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01