Obnoviť stránku

KFD Džemík exotické ovoce

Novinka
10,28 €

KFD Džemík exotické ovoce

Zloženie

57% ovocia (ananás 21%, marhule 16%, kivi 10%, mango 5,2%, dužina mučenky 5,2%), voda, modifikovaný škrob, zahusťovadlo (xantánová guma), konzervačná látka (sorban draselný), sladidlo (sukralóza), farbivo (beta karotén). Informácie pre alergikov: produkt môže obsahovať lepok, vajcia, arašidy, sóju, mlieko, orechy.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Bez pridaného cukru

Hmotnosť

Hmotnosť 1 000 g
57% ovocia (ananás 21%, marhule 16%, kivi 10%, mango 5,2%, dužina mučenky 5,2%), voda, modifikovaný škrob, zahusťovadlo (xantánová guma), konzervačná látka (sorban draselný), sladidlo (sukralóza), farbivo (beta karotén). Informácie pre alergikov: produkt môže obsahovať lepok, vajcia, arašidy, sóju, mlieko, orechy. '>
Kód:  HEALaaa0506
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09