Obnoviť stránku

KetoMix Proteínová palacinka s banánovou príchuťou (10 porcií)

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
18,90 €

KetoMix Proteínová palacinka s banánovou príchuťou (10 porcií)

Zmena farebného štýlu šablóny na športovú výživu

Proteínová palacinka KetoMix

S banánovou príchuťou, (10 porcií)

KetoMix Proteínová palacinka s banánovou príchuťou

Proteínová palacinka s banánovou príchuťou KetoMix je vhodná nielen pre všetkých, ktorí dodržiavajú ketónovú diétu. Môžete ju zapojiť do svojho jedálnička už od prvej fázy diéty KetoMix.

Palacinka je skvelá na raňajky, desiatu aj večeru, navyše ju pripravíte za pár minút. Vychutnať si ju môžete s orieškovým krémom, čakankovým sirupom či niektorým dresingom. V 100 g sa ukrýva 59 g bielkovín a 4 g vlákniny, okrem toho obsahuje vitamíny A, C, E, K, D, B1, B2, B3, B5, B6 aj B12 a množstvo minerálov. Ocenia ju aj vegetariáni.

Kľúčové vlastnosti proteínovej palacinky s banánovou príchuťou KetoMix

Proteínová palacinka s banánovou príchuťou

Vhodná od 1. fázy diéty KetoMix

Skvelá na raňajky, desiatu aj večeru

Možno ju doplniť orieškovým krémom a sirupom

Palacinku KetoMix ľahko a rýchlo pripravíte

V 100 g obsahuje 59 g bielkovín

Ideálne aj pre vegetariánov

S množstvom vitamínov a minerálov

Pretože nám súčasné legislatívne opatrenia EÚ neumožňujú podať vám detailnejší popis výhod tohto produktu tak, ako to bolo možné skôr, odporúčame vám nahliadnuť do odbornej literatúry alebo na internetové stránky. Obidva zdroje ponúkajú dostatok dostupných informácií o aktívnych látkach v tomto produkte.

Výživové údaje

Energetická hodnota: 1 632 kJ / 390 kcal

Tuky: 10 g

– z toho nasýtené mastné kyseliny: 3 g

Sacharidy: 213 g

– z toho cukry: 9 g

Bielkoviny: 59 g

Vláknina: 4 g

Soľ: 1,2 g

na 100 g

Príprava a dávkovanie

Do šejkra pridajte 100 ml vody, 25 g zmesi a premiešajte. Na rozpálenú panvicu nalejte kvapku oleja a zmes. Vymažte po dobu 4 minút, potom palacinku otočte a smažte ďalšie 4 minúty.

Zloženie

Sójová bielkovina, vaječný bielok, sušené mlieko, vaječný žĺtok, srvátková bielkovina, zahusťovadlo: guma guar, ryžová múka, aróma; slnečnicový olej, protispekavá látka: fosforečnan vápenatý, zmes vitamínov a minerálnych látok: vitamín A (retinyl-acetát), vitamín C (kyselina L-askorbová), vitamín E (D-α-tokoferyl-acetát), vitamín D (cholekalciferol), vitamín K (fytomenadión), vitamín B1 (tiamín-mononitrát), vitamín B2 (riboflavín), niacin (nikotinamid), kyselina pantoténová (D-pantotenát vápenatý), vitamín B6 (pyridoxín-hydrochlorid), vitamín B12 (hydroxokobalamín), draslík (chlorid draselný), železo (fumarát železnatý), horčík (oxid horečnatý), mangán (glukónan mangánatý), selén (seleničitan sodný), zinok (citrát zinočnatý), chróm (chlorid chromitý), meď (glukonan meďnatý), jód (jodičnan draselný), biotín (D-biotín), kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová); zahusťovadlo: arabská guma, soľ, farbivo: beta karotén, kypriaca látka: hydrogénuhličitan sodný, sladidlo: sukralóza.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Bez lepku, Bez pridaného cukru

Skladovacia teplota

Teplota skladovania do 20 °C

Forma

Forma Palacinka

Počet porcií

Počet porcií 10

Zloženie na 100 g

Bielkoviny 59 g
Sacharidy 13 g
Cukry 9 g
Tuky 10 g
Nasýtené mastné kyseliny 3 g
Vláknina 4 g
Soľ 1,2 g

Energetická hodnota na 100 g

Kalórií na 100 g 390 kcal (1 632,85 kJ)

Alergény

Výrobok obsahuje alergény Mlieko a výrobky z neho, Obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda), Škrupinové plody a výrobky z nich (všetky druhy orechov), Sójové bôby (sója) a výrobky z nich, Vajcia a výrobky z nich
Kód:  SPTket201
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594196631800

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19