Obnoviť stránku

KetoDiet Proteínová kaša – príchuť vanilka a banán (7 porcií)

4,5 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KetoDiet Proteínová kaša – príchuť vanilka a banán (7 porcií)

Zmena farebného štýlu šablóny pre športovú výživu

Proteínová kaša KetoDiet

S príchuťou vanilky a banánu (7 porcií)

Proteínová kaša KetoDiet

Začnite ráno s proteínovou kašou KetoDiet a vychutnajte si jej príchuť vanilky a banánu. Raňajky vám nezaberú viac ako 5 minút. Stačí obsah vrecka zmiešať s vodou a vzniknutú zmes ohriať v mikrovlnnej rúre. Potom ju možno ozdobiť ovocím, semienkami či orieškami.

Kaša je vhodná pre športovcov aj priaznivcov diétneho plánu KetoDiet. V 1 porcii má celkom 15,85 g bielkovín a iba 1,65 g cukru. Balenie obsahuje celkom 7 porcií balených po jednej, takže si ich môžete pribaliť aj na cesty či do práce.

Kľúčové vlastnosti proteínovej kaše KetoDiet s príchuťou vanilky a banánu

Proteínová kaša KetoDiet

Vhodná pre priaznivcov diétneho plánu KetoDiet

Balenie obsahuje celkom 7 porcií

S príchuťou vanilky a banánu

Jednoduchá a rýchla príprava

V 1 porcii je 15,85 g bielkovín a 1,65 g cukru

Keďže nám súčasné legislatívne opatrenia EÚ neumožňujú podať vám detailnejší popis výhod tohto produktu, tak ako to bolo možné skôr, odporúčame nahliadnuť do odbornej literatúry alebo na internetové stránky. Oba zdroje ponúkajú dostatok dostupných informácií o aktívnych látkach v tomto produkte.

Výživové údaje

Energetická hodnota: 403 kJ/96 kcal

Tuky: 1,69 g

– z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,52 g

Sacharidy: 2,67 g

– z toho cukry: 1,65 g

Vláknina: 4,18 g

Bielkoviny: 15,85 g

Soľ: 0,17 g

na 1 porciu (27 g)

Zloženie

Bielkovinová zmes (srvátkový bielkovinový koncentrát, srvátkový bielkovinový izolát). srvátkový micelárny kazeín, sušený vaječný bielok, sójový bielkovinový izolát), bambusová vláknina, sušená smotana, sušené polotučné mlieko, citrusová vláknina, konjaková vláknina, vláknina-inulín, zahusťovadlo: sodná soľ karboxymetylcelulózy, emulgátor: sójový lecitín, zmes vitamínov a minerálnych látok (oxid horečnatý, chlorid draselný,fosforečnan vápenatý, kyselina L-askorbová, glukonan zinočnatý, fumaran železnatý, DL-alfa-tokoferyl-acetát, nikotínamid, D-pantoát, D-pantoát retinyl-acetát, pyridoxín-hydrochlorid, riboflavín, tiamínhydrochlorid, cholekalciferol, kyanokobalamín, kyselina pteroylmonoglutamová, jodid draselný, seleničitan sodný, D-biotín); aróma: vanilín, aróma: banán, zahusťovadlá: xantán, guma guar; sladidlá: acesulfám-K, sukralóza.

Príprava a dávkovanie

Na prípravu 1 porcie vsypte obsah vrecka do 150 – 170 ml vody a rozmiešajte metličkou alebo v mixéri. Potom ohrievajte 1 minútu v mikrovlnnej rúre pri výkone 900 W vo vhodnej nádobe.

Zloženie

bielkovinová zmes (60 %) (srvátkový bielkovinový koncentrát, srvátkový bielkovinový izolát, micelárny kazeín, sušený vaječný bielok, sójový bielkovinový izolát), bambusová vláknina, sušená smotana, sušené polotučné mlieko, citrusová vláknina, konjaková vláknina, inulín (vláknina), zahusťovadlo: sodná soľ karboxymetylcelulózy, emulgátor: sójový lecitín, zmes vitamínov a minerálnych látok (oxid horečnatý, chlorid draselný, vápenaté soli kyseliny trihydrogénfosforečnej, kyselina L-askorbová, glukónan zinočnatý, fumaran železnatý, D, L-alfa-tokoferol-acetát, nikotínamid, D-pantoténán vápenatý, glukónan meďnatý, síran mangánatý, retinol-acetát, pyridoxín-hydrochlorid, riboflavín, thiamin-hydrochlorid, cholekalciferol, kyanokobalamín, kyselina pteroylmonoglutámová, jodid draselný, seleničitan sodný, D-biotín); aróma: vanilín, aróma: banán, zahusťovadlá: xantán, guma guar; sladidlá: acesulfam K, sukralóza

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Bez pridaného cukru

Príchuť

Príchuť Vanilka

Energetická hodnota na 100 g

Kalórií na 100 g 85,33 kcal (357,24 kJ)

Zloženie na 100 g

Bielkoviny 58,7 g
Sacharidy 9,9 g
Cukry 6,1 g
Tuky 6,3 g
Nasýtené mastné kyseliny 1,9 g
Vláknina 15,5 g
Soľ 0,63 g

Forma

Forma Kaša

Počet porcií

Počet porcií 7
Kód:  SPT15969
Produktové číslo:  8594181012447

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18