Obnoviť stránku

Keen Seacamp II CNX Kids true blue/jasmine green 13

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Keen Seacamp II CNX Kids true blue/jasmine green 13

Hľadáte univerzálne detské topánky na letné šantenie po vonku? Hybridné outdoorové sandále Keen Seacamp II CNX Kids sú populárnou obuvou, ktorú si dievčatá aj chlapci môžu nasadiť pri akýchkoľvek príležitostiach. Možno ich obuť ako prezuvky, samozrejme sa však hodia najmä pre najrôznejšie vonkajšie aktivity, a to aj vďaka veľmi jednoduchému obúvaniu a vyzúvaniu. Zvršok z rýchloschnúcej PES páskoviny zaručuje možnosť ich použitia do vody A ak sa často vydávate do náročnejšieho terénu, uzavretá päta to umožňuje úplne bez problémov. Použiť ich je teda možné naozaj všade.

Kľúčové vlastnosti

  • Pohyb v náročnejšom teréne aj vo vode
  • Dokonalé stiahnutie topánky k detskej nohe
  • Rýchle obúvanie a vyzúvanie
  • Patentovaná ochrana prstov (KEEN.PROTECT)
  • Prvotriedna gumová podrážka
  • Veľmi nízka hmotnosť
  • Podšívka z hydrofóbnej sieťoviny zabraňuje zápachu

Maximálne pohodlie

Pri detskej obuvi je, samozrejme, kľúčové, aby topánky deťom presne sedeli a nemali negatívny vplyv na ich chodidlá. U sandálov Keen Seacamp II CNX Kids je toto dosiahnuté vďaka pásiku na suchý zips, s ktorého pomocou topánky stiahnete presne k detskej nohe. Vyzdvihnúť treba aj ich dlhú životnosť, veľmi nízku hmotnosť, patentovanú ochranu prstov a kvalitnú gumovú podrážku. Ak teda chcete pre svoje dieťa pohodlnú a univerzálnu obuv na leto, stačí si vybrať správnu veľkosť a vhodnú farbu. 

Parametre a špecifikácia

Typ

Určenie Detské
Typ obuvi Sandále

Šport

Terén Ľahký terén

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť jednej topánky 200 g
Šírka topánok Normálne

Materiály

Podošva Guma
Zvršok Syntetika
Kód:  SPT12379
Produktové číslo:  887194638246
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06