Obnoviť stránku

K2 Cadence chlapec UK 11 (EU 29)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

K2 Cadence chlapec UK 11 (EU 29)

Či už je vaše dieťa s korčuľovaním práve začínajúce alebo in-line valcovanie lepšie ako vy, zaobchádzať ho s dobrými korčuľami, ktoré porastú s nohami. Dětské kolieskové korčule K2 Cadence sú ideálnym riešením pre rastúcu nohu detí. Vďaka jednoduchej veľkosti systému korčule udrží vaše dieťa až päťkrát. V kombinácii s vysoko kvalitným dizajnom je K2 Cadence investíciou, ktorá sa vyplatí.

Kolieska K2 Cadence dokonale zapadajú do každej nohy. BatoŞinové vybavenie je vybavené chytrým vetracím systémom, ktorý dáva svojmu dieťaťu pohodlný zážitok z jazdy bez nepríjemného potenia. Skate rám dokonale počúva štýl jazdeckého malého korčuliaru, ktorý mu umožňuje plne využiť techniku ​​jazdy bez obáv o nežiaduce vyvrtnutie nôh. Kolesá a ložiská dokonale zapadajú do jazdnej plochy, pričom umožňujú plynulú jazdu a maximálny športový výkon vášho dieťaťa.

Hlavné výhody

  • Vďaka jednoduchému systému nastavenia veľkosti korčule trvajú niekoľko rokov
  • Moderný dizajn zaujme každé dieťa s pocitom štýlu
  • BatoŞinové vybavenie je vybavené vetracím systémom na zvýšenie komfortu jazdy
  • Kolesá a ložiská dokonale zapadajú do jazdnej plochy

Parametre a špecifikácia

Kolieska a ložiská

Priemer koliesok 70 mm (2,76 ")
Typ ložiska ABEC 3

Typ

Zameniteľné kolieska a nôž Nie

Farba

Farba Čierna, Modrá, Žltá
Kód:  SPTK204

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02