Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

One Vision 1.0 Set

4,5 22 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,59 €

One Vision 1.0 Set

One Vision 1.0 Set je súprava svetiel na bicykel so super jasnými LED diódami, ktoré napriek malým rozmerom zabezpečia vašu bezpečnosť počas jazdy. Predné svetlo ponúka až 3 funkcie a to konštantné svetlo, blikanie a rýchle blikanie, ktoré má dosvit asi 20 metrov s dobou svietenia asi 80 hodín. Zadné svetlo má tiež 3 funkcie a to stále svietenie, blikanie a postupné blikanie. Tu je viditeľnosť asi 400 metrov s dobou blikania asi 200 hodín. Napájanie je zabezpečené pomocou AAA batérií, ktoré sú súčasťou balenia, kedy sú potrebné 3 na predné svetlo a 2 na to zadné. Súprava svetiel One Vision 1.0 Set je veľmi obľúbená hlavne vďaka vodoodolnosti a svojej jednoduchej montáži, ktorú môžno hravo vykonať aj bez náradia.

Hlavné výhody súpravy set OneVision 1.0

  • Súprava bezpečnostných svetiel s veľkými parametrami
  • Súprava One Vision 1.0 je napájaná z batérií typu AAA
  • Jednoduchá inštalácia, vodoodolnosť

Parametre a špecifikácia

Druh svetla

Druh svetla Sada

Vlastnosti

Umiestnenie Na riadidlá
Spôsob pripevnenia Objímka
Maximálna výdrž 80 h
Svetelný tok 30 lm
Dosvit 20 m
Funkcie Blikanie
Materiál konštrukcie Plast
Počet režimov 3
Počet LED 4 ks
Stupeň krytia IPX3

Napájanie

Napájanie AAA
Počet batérií 5 ks

Farba

Farba Čierna

Balenie

Počet svetiel v balení 2 ks
Kód:  SPTbd0754
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592201500790

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09