Obnoviť stránku

Jetvalve mini cylinder + Jetvalve CO2 CO2 bomba 2016

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Jetvalve mini cylinder + Jetvalve CO2 CO2 bomba 2016

Hľadáte štýlovú bicyklovú pumpu? Injektor Jetvalve mini CO2 bude skvelým pomocníkom. Na prvý pohľad vás zaujme zaujímavý a kompaktný dizajn. Čerpadlo má univerzálnu hlavu na pneumatiky pre automobily, ako aj galus ventil s jednoduchými ovládacími prvkami. Nové tesnenie medzi hlavou a 16 g bomba zabraňuje predčasnému prepichnutiu a náhodnému úniku kazety. Čerpadlo je vyrobené z kovu a plastu.

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálny pre batoh alebo sedlo
  • používať ako na auto, tak na bicykli
  • CO2 bomba 16 g

Pomoc na ceste

Jetvalve valec bude skvelým pomocníkom na ceste . Vďaka čerpadlu CO2, bude opravy bicyklov trvať len pár okamihov. Všetko je kompaktné a praktické. 

Obsah balenia:
Mini injektor, bomba CO2 16 g, bomba

Hmotnosť sady:
75 g

Prečo čerpadlo CO2?

Pohodlná jazda je najvhodnejšia pre malé čerpadlo. Avšak s malým malým klasickým čerpadlom malého rozmeru môže vzniknúť problém. Biť je nudné a pomerne namáhavé. Hustilka CO2 môže byť malý a búšenie ísť veľmi ľahko, bez námahy a pohodlne . Po zakúpení bomby si zakúpite novú a nahraďte ju vo vodnom chladiči.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ hustilky Bombičková
Typ ventilčeka FV/SV (galuskový), AV (autoventilček)
Dĺžka/hĺbka 230 mm
Hmotnosť 75 g
Kód:  SPTms2832
Produktové číslo:  5013863070207

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14