Kľúčové benefity sušeného mäsa Jerky Turkey Original
- Vysoký obsah kvalitných živočíšnych bielkovín (vyše 50 % celkovej hmotnosti)
- 100 g sušeného morčacieho mäsa Jerky Turkey zodpovedá 240 g kvalitného chudého mäsa
- Neobsahuje lepok ani glutamáty
- Balené v sáčku s ochrannou atmosférou, takže nehrozí kontaminácia
- Pohodlne sa zmestí do vrecka alebo do batožiny
Sáčok morčacieho a hlad vás neprekvapí v prírode ani v mestskej džungli
Pre športovcov, výletníkov, ale aj pre obyčajných smrteľníkov nie je výživnejšia desiata než vrecúško sušeného morčacieho Indiana Jerky. Tenko narezané plátky chudého mäsa obsahujú vyše 50 % živočíšnych bielkovín s minimálnym podielom tuku. Nemajú lepok, glutamáty a pri výrobe sa využíva zdravá soľ z Mŕtveho mora. Nenačaté balenie vám navyše v teplotách do 30 °C vydrží až 12 mesiacov od dátumu výroby. Sáčok Indiana Jerky preto môžete mať so sebou kdekoľvek a kedykoľvek, pripravený po ruke, keby ste sa ocitli mimo civilizáciu a prepadol vás hlad, ktorý by ste sa inak márne snažili utíšiť.
POSTUP VÝROBY
Kúsky kvalitného morčacieho mäsa sa napred zbavia tukových častí a šliach a nakrájajú sa na tenké plátky.
Očistené mäso sa naloží do špeciálnej marinády, pripravenej podľa tajnej receptúry.
Po marinácii nasleduje ručné pokladanie na rošty a samotné sušenie.
Sušenie trvá pri rôznych teplotách niekoľko hodín a sprevádza ho aj proces údenia.
V konečnej fáze sa mäso strojovo nakrája, rozdelí do sáčkov a vďaka absorbéru kyslíka sa zabalí do špeciálnej ochrannej atmosféry. Celý proces je pod prísnym veterinárnym dozorom.