Obnoviť stránku

Jawbone UP24 Small Persimmon

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Jawbone UP24 Small Persimmon

Športtester Jawbone 24UP je fitness monitorovací náramok, s ktorým budete mať skvelý prehľad o svojom spánku, pohybe aj o tom, čo jete. Vzrastie vám vďaka tomu motivácia k pohybu a váš životný štýl naberie správny smer. Dôjdite ďalej, zostaňte hydratovaní pre maximálny výkon a vstávajte maximálne oddýchnutí. Zariadenie vám zmeria prejdenú vzdialenosť, počet spálených kalórií, najdlhšiu časovú aktivitu aj odpočinok. V noci sa potom zameria na podrobné štatistiky o tom, ako spíte.

Všetko, čo si o vás náramok zaznamená, pohodlne synchronizuje pomocou bluetooth s aplikáciou vo vašom iPhone alebo zariadení s Androidom. Aktivujte si v ňom inteligentné budenie a vstávajte tak oveľa sviežejší ako s budíkom mobilného telefónu. Budete budení príjemnými vibráciami vždy v správnu chvíľu, kedy je váš spánok najmenej hlboký. Vstanete tak oddýchnutí a s lepšou náladou.

Samotná aplikácia je prehľadná a intuitívna. Na všetko vás upozorní a prináša aj postrehy a výzvy tak, aby váš ďalší deň bol o malinký krôčik aktívnejší ako ten predošlý. Ak si vediete dobre, dočkáte sa pochvaly. Jeho prostredníctvom môžete tiež svoje úspechy zdieľať s priateľmi. Aplikácia spája všetko dohromady, a tým pomôže nájsť skryté súvislosti a zákonitosti medzi dennou a nočnou aktivitou.


Parametre a špecifikácia:

Sledovanie spánku:
Celkový počet hodín
Doba zaspávania
Prebudenie vibráciami pri optimálnom cykle

Sledovanie činností:
Kroky
Vzdialenosť
Spálené kalórie
Čas strávený aktívne a nečinnosťou

Sledovanie jedla a pitia:
Vložením nutričnej informácie z databázy
Oskenováním čiarového kódu
Vyfotením jedla a pitia

Kompatibilné OS:
Google Android 4.3 a novší
Apple iOS 6.0 a vyšší

Fareba:
Persimmon (Oranžová)

Veľkosť:
S

Kód:  FTB002e9h
Produktové číslo:  JL01-16S-EU1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19