Obnoviť stránku

Jawbone UP Medium Onyx

Jawbone UP Medium Onyx

Športtester Jawbone UP vám pomôže lepšie rozplánovať váš denný cyklus. Tento malý náramok obsahuje všetko na zaznamenávanie a naplánovanie, ako spať, pohybovať sa aj jesť a piť. Vďaka tomu váš tréningový program či zdravotný životný štýl naberie konkrétny smer, akým si urobiť podmienky pre optimálny biorytmus. Dojdite ďalej, zostaňte hydratovaní pre maximálny výkon a spite akurát, aby ste sa pri stávaní cítili oddýchnutí a pripravení na nové výzvy. UP vibruje, aby vás prebudil v správny okamih spánkového cyklu.
Náramok namerané hodnoty prenáša Simple Sync konektorom do špeciálnej aplikácie pre mobilné operačné systémy, ktorá vám dopomôže k vašim vysnívaným cieľom krok po kroku. Aplikácia vás upozorní, ale prináša aj postrehy, ukazuje míľniky a úlohy, aby vás každý deň motivovala. Prostredníctvom aplikácie je možné tiež vymieňať úspechy s priateľmi. Aplikácia Engine Insight spája všetko dohromady, a tým pomôže nájsť skryté súvislosti a zákonitosti medzi dennou a nočnou aktivitou. Či je váš telefón s týmto zariadením kompatibilný, môžete zistiť tu.

Doplňujúce informácie:

Funkcie:
Sledovanie spánku: celkový počet hodín, doba zaspávania, prebudenie vibráciami pri optimálnom cykle
Sledovanie aktivít: kroky, vzdialenosť, spálené kalórie, čas strávený aktívne a nečinnosťou
Sledovanie jedla a pitia: vložením nutričnej ??informácie

Kompatibilné OS:
Google Android 4.0 a vyšší
Apple iOS 6.0 a vyšší

Ako nájsť správnu veľkosť vášho náramku UP:
Small 14 - 15,5 cm
Medium 15,5 - 18 cm
Large 18 - 20 cm

Kód:  FTB002e9b
Produktové číslo:  JBR52A-MD-EU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06