Obnoviť stránku

InMotion V8

4,6 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

InMotion V8


 Inmotion V8
 

148 mm elegancie

Stelesnenie našich postojov a vkusu. Usilujeme o integrovanie všetkých funkcií a o perfektný dizajn, aby sme vám predstavili jednokolku v najčistejšej podobe. Úžasný vzhľad hovorí sám za seba.


Žiadna V8 nie je rovnaká

Nastavte si sami vašu jednokolku podľa nálady. Vyberte si z magických farieb. Dáte prednosť sladkej ružovej, osamelej hnedej, slnečnej oranžovej, alebo inej obľúbenej farbe? Viacfarebné 3D LED bočné osvetlenie je možné navyše upravovať do rôznych svetelných efektov. Vašej fantázii sa medze nekladú. Vyberte si z viac ako 65 000 možných kombinácií. Motor a kolesá sú vyrobené zo zliatin titánu a magnézia.

 Inmotion V8
 

 Inmotion V8
 

Ponúkame ešte viac

Nastavte si jednokolku podľa vašich preferencií, zaznamenajte vaše jazdy, aktualizujte si softvér jednokolky, spoznajte ďalších jazdcov on-line, staňte sa súčasťou INMOTION komunity a veľa ďalších funkcií. To všetko vďaka bezplatnej aplikácii.


Rýchlosť a prevaha

V dnešnej dobe, keď sa počíta každá minúta. Koniec je nový začiatok. Neuveriteľné zrýchlenie a dynamická jazda rýchlosťou až 30 km/h. Vysoko výkonné batérie sú zárukou bezstarostnej jazdy. Dojazd je až 50 km na jedno nabitie. Pokročilý systém rekuperácie. Čeľte výzvam a dostaňte sa až na vrchol s batériou novej generácie.

 Inmotion V8
 

 Inmotion V8
 

Ľahkosť a pohodlie

Keď zastavíte, jednoducho vytiahnete teleskopickú rukoväť. Pohodlne a s ľahkosťou manipulujte s vašou jednokolkou, ako by sa jednalo o kufor. Plynulé línie a lesklé luxusné čierne vyhotovenie si kladie za cieľ predstaviť dokonalý dizajn.


Voľný pohyb

Unikátny dizajn exkluzívne pre fanúšikov elektrických jednokoliek. Optimálna výška pedálov umožní aj extrémne zatáčanie, zatiaľ čo systém pokročilých gyroskopov zaistí hladkú a pohodlnú jazdu. Môžete sa na ňu úplne spoľahnúť. Inovatívne tlačidlo proti automatickému pretáčaniu kolesa pre ľahšiu manipuláciu. Už nemusíte jednokolku vypínať, pokiaľ ju len potrebujete premiestniť.

 Inmotion V8
 
 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 12 rokov

Maximálna nosnosť

Max. nosnosť 120 kg

Dojazd a rýchlosť

Maximálna rýchlosť 30 km/h

Výkon

Výkon 800 W

Hmotnosť

Hmotnosť 13,8 kg
Kód:  Inmotio14
Produktové číslo:  6920146956785
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01