Obnoviť stránku

Inmotion V5F BLACK

4,7 14 hodnotení
689,90 €

Inmotion V5F BLACK

Unikátna Jednokolka InMotion V5F Black v čiernom vyhotovení vyniká predovšetkým svojou objemnou batériou, ktorá umožňuje dojazd až 35 km na jediné nabitie. Bezpečnostné prvky v podobe svetlometov a brzdových svetiel zabezpečia, že budete dobre vidieť aj v zhoršenom svetle. Jednokolka InMotion V5F Black tak osloví každého, kto hľadá pohodlie a bezpečnosť v trocha netradičnom poňatí prepravy v meste.


Inmotion V5F BLACK
 

InMotion V5F je ideálny pre každého

InMotion V5F Black uvezie až 120 kilogramov vážiacu osobu. Maximálna rýchlosť je 25 km/h a maximálny výkon motora dosahuje hodnotu 550 W. Vďaka integrovanej rukoväti a tlačidlu na zastavenie bicykla je manipulácia s jednokolkou InMotion oveľa jednoduchšie. Elegantný a kompaktný dizajn je skvelou voľbou pre každého, kto ocení zábavný spôsob prepravy. Tlačidlo na rýchle zapnutie umožní okamžité použitie jednokolky InMotion a indikátor batérie vás včas upozorní na klesajúcu úroveň akumulátora.


Kľúčové vlastnosti jednokolky InMotion V5F Black

  • Akumulátor s dojazdom až 35 km
  • Výkonný 550 W motor
  • Integrované brzdové svetlo
  • Predné a zadné svetlá jednokolky InMotion zaisťujú väčšiu bezpečnosť
  • Bluetooth na pripojenie mobilného telefónu
  • Možnosť stiahnutia bezplatnej mobilnej aplikácie
  • Integrovaná rukoväť uľahčí prenášanie
Inmotion V5F BLACK
 

Inmotion V5F BLACK
 

Jazda bude skutočnou zábavou

Aby bola jazda bezpečná aj po tme, je InMotion V5F Black vybavená tiež predným a zadným svetlometom a zadným brzdovým svetlom. Vo výbave nechýba bezdrôtová technológia Bluetooth, pomocou ktorej jednokolku spárujete s inteligentným zariadením s nainštalovanou bezplatnou aplikáciou InMotion App. Vďaka tomu je možné sledovať maximálnu rýchlosť, priemernú rýchlosť, prejdenú vzdialenosť, kapacitu batérie a mnoho ďalšieho.

 

Parametre a špecifikácia

Výkon

Výkon 550 W

Dojazd a rýchlosť

Maximálna rýchlosť 25 km/h

Vlastnosti

Priemer kolesa 14 "
Osvetlenie Predné, Zadné
Výbava Držadlo
Maximálne stúpanie 18 °
Výkon 550 W

Hmotnosť

Hmotnosť 12 kg

Maximálna nosnosť

Max. nosnosť 120 kg
Kód:  SPTesin002
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  6920146900504
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14