Obnoviť stránku

Inmotion V3 PRO Blue

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Inmotion V3 PRO Blue

Unikátna jednokolka InMotion V3 Pro v modrom vyhotovení vám ponúka nový spôsob prepravy. Vyznačuje sa prepracovanou technológiou Bi-Wheel - teda zdvojeným kolesom pre ešte väčšiu bezpečnosť a hlavne stabilitu, ktorú zvyšuje aj systém SCV - Sensor Controlled Vehicle. Okrem toho disponuje aj pokročilým systémom rekuperácie. Na jedno plné nabitie akumulátora prejdete až 25 kilometrov (v závislosti od okolitých podmienok). Tento dopravný prostriedok osloví každého, kto hľadá pohodlie a bezpečnosť v trochu netradičnom poňatí prepravy v meste.

 

Kľúčové vlastnosti InMotion V3 PRO Blue

  • Dojazd až 25 km
  • Výkonný 450 W motor
  • Farebný dotykový LCD displej
  • Integrované brzdové svetlo
  • Predné a zadné svetlá
  • Bluetooth
  • Možnosť stiahnutia bezplatnej mobilnej aplikácie

Ideálne pre každého

InMotion V3 Pro odvezie až 120 kilogramov vážiacu osobu. S jednokolkou ľahko výjdete 18° stúpanie. Pohyb v členitom prostredí jej nerobí žiadny problém a jej maximálna rýchlosť sa rovná 18 km/h a maximálny výkon motora dosahuje hodnotu 450 W. Vďaka integrovanej rukoväti je manipulácia s jednokolkou veľmi jednoduchá, nezáleží pri tom na tom kde ste. Pneumatiky s veľkosťou 14" sú klasické nafukovacie a rám je vyrobený z duralu. Spĺňa taktiež certifikáciu IP55.

Jazda bude zábavou

Všetky dôležité informácie zobrazuje farebný dotykový LCD displej. Aby bola jazda bezpečná aj za tmy, tak InMotion V3 Pro oplýva predným a zadným svetlometom a zadným brzdovým svetlom. Iste oceníte aj 2-kanálové reproduktory umožňujúce prehrávanie vašej obľúbenej hudby. Komfort počas jazdy zaisťujú kožené vankúšiky a pedále s protišmykovou úpravou. 
Vo výbave nechýba bezdrôtová technológia bluetooth, pomocou ktorej sa jednokolka spáruje s inteligentným zariadením s nainštalovanou bezplatnou aplikáciou InMotion App. Vďaka tomu je možné sledovať maximálnu rýchlosť, priemernú rýchlosť, prejdenú vzdialenosť, kapacitu batérie a mnoho ďalšieho. 

Doplňujúce informácie

Motor:
450 W
Kapacita batérie:
144 Wh lítiová batéria 72 V 2 A
Maximálna rýchlosť:
18 km/h
Cestovná rýchlosť:
16 km/h
Odolnosť proti vode:
IP55
Doba nabíjania:
90 minút
Veľkosť pneumatík:
14"
Nosnosť:
120 kg

 

Pozn.: Cestovný rozsah (maximálny dojazd) je udávaný pre jazdu pri okolitej teplote 25 °C, rýchlosti 20 km/h, záťaži 70 kg a na rovnom povrchu. Faktory ako sú plynulosť jazdy, okolitá teplota, stav povrchu cesty, stúpanie, záťaž atď. budú mať vplyv na maximálny dojazd na jedno nabitie. 

 

Parametre a špecifikácia

Maximálna nosnosť

Max. nosnosť 120 kg

Dojazd a rýchlosť

Maximálna rýchlosť 25 km/h

Výkon

Výkon 450 W

Hmotnosť

Hmotnosť 13,5 kg
Kód:  SPTbd0364
Produktové číslo:  6920146945369
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18