Obnoviť stránku

Inmotion P1F

4,2 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Inmotion P1F



Váha iba 12 kg

P1F má rám zo zliatin hliníka. Nízka hmotnosť tak umožňuje jednoduché prenášanie v jednej ruke. Vďaka malým rozmerom, len 90 cm, je ako stvorený na prenášanie po eskalátoroch, alebo v mestskej doprave. Kufor bežného auta celkom pojme dva elektrobicykle P1F. Mini ebike je vhodný pre rôzne skupiny používateľov, pretože jeho zapnutie a obsluhu zvládne ktokoľvek. 

pozadí

pozadí

Vylepšené komfortné sedadlo

Elektrobicykel P1F sa honosí výnimočnou skladacou konštrukciou, ktorá je stabilná a zároveň elegantná, umožňujúca veľmi ľahké zloženie a uskladnenie. Po výpočtoch expertov, zberu veľkého množstva dát a dôkladnom prieskume bola u elektrobicykla nastavená optimálna výška sedadla. Ergonomický tvar sedadla potom jazdcom umožňuje pohodlnú a ničím nerušenú jazdu.


Inmotion P1F

Praktická App

P1F podporuje aplikáciu inMotion. S aplikáciou môžete detekovať prípadné chyby, elektrobicykel uzamknúť alebo sledovať jazdu a jazdné parametre v reálnom čase. Okrem toho môžete sledovať aktivity ďalších jazdcov, vrátane online priateľov a odovzdávať si mnohé poznatky.


pozadí

Predná a zadná disková brzda pre bezpečnú jazdu

Snažili sme sa nájsť rovnováhu medzi zábavou a bezpečnosťou. Iba keď je dosiahnutá maximálna ochrana, môžete si užiť jazdu naplno. P1F využíva kvalitné dvojité kotúčové brzdy, ktoré sú dostatočne citlivé. Tieto brzdy celkovo zlepšujú brzdný výkon a tým skracujú dráhu nutnú na zastavenie. Bezpečie je totiž na prvom mieste. 


Výkonný LED svetlomet

Výrobcovia sa zaoberali navrhnutím najlepšieho systému osvetlenia pre P1F, ktoré vám bude žiariť na cestu v noci. Predné LED svetlá sú duálne a disponujú vysokým výkonom. V prednej časti sa tiež nachádza výstup reproduktora klaksónu, ktorý sa nedá len tak prepočuť. Pre ešte väčšiu bezpečnosť má P1F výstražné zadné svetlo s integrovaným brzdovým svetlom.

pozadí

pozadí

Výstražné zadné svetlo

Zvýraznená červená LED dióda v zadnej časti bicykla vám bude pomáhať pri jazde v noci. Po stlačení brzdy sa zadné svetlo rozbliká a vy si tak môžete byť istý, že vás nikto neprehliadne. 


Robustný pohon vám umožní jazdu s ľahkosťou

10-palcový Brushless motor zlepšuje výkonnosť. S takto výkonným motorom možno ľahko vyjsť až 12° stúpanie.

pozadí

pozadí

Dynamické batérie LG

Vysokokapacitná a tiež bezpečná lítiová batéria LG dodáva nepretržitý vysoký výkon. Životnosť batérií môže dosiahnuť až 35 km na jedno nabitie. Závesný dizajn batérie je moderný a navyše vizuálne ladia s celkovou podobou elektrobicykla P1F.


Elektrobicykel InMotion P1F vs. Tesla

Vo videu nižšie môžete zhliadnuť pretek na rovinke proti elektromobilu Tesla. Ako obstál elektrobicykel InMotion P1F? Posúďte sami!

Parametre a špecifikácia

Jazdec

Určenie Pre dospelých

Konštrukcia

Nosnosť 120 kg
Hmotnosť 12 kg
Materiál rámu Hliníkový
Dĺžka kolobežky 95,6 cm

Vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Skladacia konštrukcia, Stojanček, Tempomat, Displej
Farba Čierna, Zlatá
Osvetlenie Predné svetlo

Kolesá

Priemer predného kolesa 12 " (304,8 mm)
Priemer zadného kolesa 9,84 " (250 mm)
Materiál koliesok Pneu

Pohon

Výkon 350 W
Maximálna rýchlosť 30 km/h
Maximálne stúpanie 12 %

Batéria

Maximálny dojazd 35 km
Kapacita batérie 8,7 Ah
Typ batérie Lítiovo-iónová
Kód:  SPTif2098
Produktové číslo:  6920146987970
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03