Obnoviť stránku

Inmotion Lively

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Inmotion Lively

Neznášate cestovanie verejnou dopravou, ale jazdiť do práce autom je oproti tomu nevýhodné? Čo tak vyskúšať elektrokoloběžku? Pri ceste do práce sa nezapotíte, ale budete na čerstvom vzduchu. A keď vás náhodou stretne horšie počasie, jednoducho ju zložíte a preveziete napríklad v autobuse, električke alebo v aute. S kolobežkou môžete ísť rýchlosťou až 25 km/h a batéria vydrží až na 30 km. Nezaskočí ju ani stúpanie do 15°. Kolobežka tiež disponuje predným aj zadným osvetlením a nechýba ani brzdové svetlo. 

Kľúčové vlastnosti

  • unikátny dizajn a luxusná konštrukcia
  • skladacia a prenosná
  • integrovaný displej a jednoduché ovládanie
  • perfektné odpruženie
  • bezpečná vysokokapacitná batéria
  • osvetlenie pre maximálnu bezpečnosť

Integrovaný displej a jednoduché ovládanie i aplikáciou

Jazda na tejto elektrokoloběžke je veľmi jednoduchá, disponuje aj funkciou tempomatu, takže nemusíte stále držať páčku akcelerátora. Pomocou bluetooth komunikuje kolobežka i s mobilnými telefónmi a vy môžete vykonať kompletnú diagnostiku či plánovať trasy. 

Ohromujúci výkon a bezpečná vysokokapacitná batéria

Kolobežka používa moderný 450 W DC motor. Stačí jej iba 5 sekúnd na dosiahnutie rýchlosti 25 km/h. Výkonný brzdný systém vám zaistí bezpečnú a dynamickú jazdu. Inmotion Lively má integrovanú batériu s kapacitou 8 Ah, vďaka tomu s ňou prejdete až 30 km. Battery Management Systém vám presne zobrazí stav nabitia batérie a chráni batériu.

Pozn.: Cestovný rozsah (maximálny dojazd) je udávaný pre jazdu pri okolitej teplote 25 °C, rýchlosti 20 km/hod, záťaži 70 kg a na rovnom povrchu. Faktory ako sú plynulosť jazdy, okolitá teplota, stav povrchu cesty, stúpanie, záťaž atď. budú mať vplyv na maximálny dojazd na jedno nabitie.

Parametre a špecifikácia

Batéria

Kapacita batérie 8 Ah
Typ batérie Lítiová
Kód:  Inmotio13
Produktové číslo:  6920146906216
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11