Obnoviť stránku

Inmotion L6 black

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Inmotion L6 black

Ste pripravení na to pohybovať sa rýchlejšie, pohodlnejšie a zábavnejšie? Spoznajte silu gyroboardu INMOTION L6, ktorý je na prvý pohľad nerozoznateľný od obyčajnej kolobežky. Všetky podobnosti tým končia, pretože InMotion L6 je doslova kolobežka z budúcnosti. O pohon sa stará integrovaný elektromotor, riadenie majú na starosť gyroskopy pracujúce s rovnakou logikou, ako vozítka Segway. Rozbehnete sa jednoduchým pohybom tela vpred, a čím viac sa nakloníte, tým rýchlejšie idete.

Kľúčové vlastnosti

  • Elektrokoloběžka s dojazdom až 30 km
  • Ideálne na rýchly pohyb po meste
  • Pohodlné riadidlá s ukazovateľom rýchlosti
  • Unikátny systém skladania v dvoch krokoch
  • bluetooth rozhranie na prenos jazdných údajov do aplikácie
  • Vode a prachu odolná konštrukcia

Bezpečný pohyb nielen po meste

Gyroboard InMotion L6 sa stane vaším nerozlučným parťákom najmä do mesta.Vďaka skvelým rozmerom sa s ním veľmi pohodlne manipuluje a dokonca ho možno zložiť na dva jednoduché kroky. Pri samotnej jazde budete ospevovať vstavaný tempomat, ktorý neustále udržuje zvolenú rýchlosť. Tú máte navyše pod dohľadom vďaka LED displeju uprostred riadidiel. Dvojité odpruženie koliesok sa postará o pohodlie aj počas prechádzania nerovnosťami.

Štýlový dopravný prostriedok

Čo sa týka konštrukcie, pozostáva z kvalitného a predovšetkým odolného materiálu. GyroBoard InMotion L6 váži približne 16,5 kg, pričom uvezie až 100 kg vážiaceho jazdca. Vo výsledku je zariadenie schopné ísť maximálnou rýchlosťou až 25 km/h a na jedno dobitie prejde celých 30 km.

Doplňujúce informácie:

Dojazd: až 30 km
Max. stúpanie: až 15%
Batéria: 48V 8Ah lítiový akumulátor
Požiadavky na napájanie: AC 110-220 V
Doba nabíjania: 5,5 h
Odolnosť proti vonkajším vplyvom: IP65
Maximálna nosnosť: 100 kg

Kód:  Inmotion12
Produktové číslo:  6920146905011
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02