Obnoviť stránku

Inmotion K1

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Inmotion K1

Štýlový elektrický longboard

Malý a ľahký elektrický longboard InMotion K1 sa stane nielen štýlovým dopravným prostriedkom, ale aj skvelou hračkou, s ktorou si užijete veľa zábavy. Longboard InMotion K1 sa pýši vynikajúcim spracovaním, dlhým dojazdom až 8 km a výbornými jazdnými vlastnosťami. Vďaka malým rozmerom a praktickému držadlu sa navyše ľahko prenáša, takže ho môžete nosiť stále pri sebe.


Kľúčové vlastnosti elektro longboardu InMotion K1

  • Inovatívne ovládanie rýchlosti tlakom na podložku
  • 7-vrstvá doska (kanadský javor, bambus)
  • InMotion K1 disponuje inovatívnymi tlakovými senzormi
  • Motor s výkonom 150 W
  • Dobíjací akumulátor
  • Longboard InMotion K1 s dojazdom až 8 km
  • Maximálna rýchlosť 20 km/hod
  • Hmotnosť len 3,6 kg
  • Nosnosť až 90 kg

Skvelé jazdné vlastnosti

Longboard InMotion K1 je vybavený elastickými 70 mm kolieskami, ktoré účinne absorbujú nárazy, vďaka čomu zabezpečia vysoký komfort počas jazdy. Kolesá sa tiež pýšia vysokou odolnosťou a stabilitou, aby bola zaručená maximálna bezpečnosť počas manévrovania. Zadná plocha dosky je vybavená tlakovými senzormi, vďaka ktorým môžete pohodlne ovládať výkon motora.


Špičková kvalita spracovania

InMotion K1 je vyrobený zo 6 vrstiev kanadského javora, ktorý vyniká výbornou elasticitou a pevnosťou. Vrchnú vrstvu tvorí doska z kvalitného bambusového vlákna. Longboard disponuje nosnosťou 90 kg, takže je tento úžasný dopravný prostriedok vhodný nielen pre teenagerov, ale aj dospelákov.

Inovatívne tlakové senzory

Aby bola jazda čo najprirodzenejšia, vybavil InMotion svoj elektrický longboard inovatívnymi tlakovými senzormi pre jednoduché ovládanie výkonu motora. Senzory sú umiestnené v zadnej časti dosky a ovládajú sa zvýšeným tlakom nohy na dosku. Vďaka tomuto revolučnému riešeniu už k pohybu nepotrebujete žiadne diaľkové ovládanie.


Dobíjací akumulátor

Vďaka dobíjaciemu akumulátoru je zaistený dojazd až na vzdialenosť 8 km pri maximálnej rýchlosti 20 km/hod. V prípade, že dôjde k vybitiu batérie, môžete longboard InMotion K1 naďalej používať štandardným spôsobom bez odporu elektromotora.


Malý motor s obrovskou silou

Kompaktný permanentný motor zabudovaný do zadného kolesa sa postará o vysoký výkon 150 W. Konštrukcia motora je vyrobená z magnetickej jadrovej cievky, silikónu a kremíkovej ocele pre zaistenie vysokého krútiaceho momentu a výbornej stability.



Parametre a špecifikácia

Maximálna nosnosť

Max. nosnosť 90 kg

Dojazd a rýchlosť

Maximálna rýchlosť 20 km/h

Výkon

Výkon 150 W

Hmotnosť

Hmotnosť 3,6 kg

Počet motorov

Počet motorov 1

Diaľkové ovládanie

Ovládanie rýchlosti Pohybom tela

Dĺžka

Dĺžka 70 cm
Kód:  SPTes123
Produktové číslo:  6920146945680
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03