Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Igloo Chladiaci barel na pitie na kolieskach Sport 5 Gallon Roller

Príslušenstvo k tovaru

Igloo Chladiaci barel na pitie na kolieskach Sport 5 Gallon Roller

Pre všetkých, ktorí si radi vychutnajú chladené nápoje aj mimo dosahu kuchyne, je tu chladiaci barel Sport 5 Gallon Roller. Róbusné kolieska vám pomôžu s vozíkom pohodlne hýbať, zatiaľ čo napomáhajú aj lepšej stabilite. Vziať ho so sebou môžete napríklad na tímové športy, kde bude iste obľúbeným a neoceniteľným pomocníkom.

Kľúčové vlastnosti

  • Róbusné kolieska pre lepšiu stabilitu aj presúvanie
  • Ľad udrží až 3 dni
  • Kvalitné veko, ktoré vždy udrží obsah perfektne zabezpečený
  • Vysúvateľná rukoväť pre lepšiu skladnosť
  • Vypúšťací ventil dokonale tesní

Praktické pojazdné riešenie

Kvalitne vyrobené kolieska, na ktorých Sport 5 Gallon stojí, robia z tohto chladiaceho barelu dokonalého spoločníka na všetky akcie, ktoré si žiadajú osvieženie. Dokonale vychladený zostáva obsah až na 3 dni. S 19-litrovým objemom sa nemusíte báť, že bude nutné barel neustále dopĺňať. Nápoj ľahko natočíte pomocou zapusteného ventilu.

Výška:
50 cm

Priemer:
36 cm

Váha:
3,74 kg

Kód:  SPTms1936
Produktové číslo:  34223421151

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16