Obnoviť stránku

i-stay Greyis0402 15.6" & Up to 12" Laptop/Tablet backpack

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

i-stay Greyis0402 15.6" & Up to 12" Laptop/Tablet backpack

Batoh i-stay Grey bol navrhnutý tak, aby vyhovel potrebám každého. Elegantný dizajn umožňuje batoh nosiť pri všetkých príležitostiach, či už pri ceste do práce, do školy, skrátka kamkoľvek potrebujete preniesť svoj notebook alebo tablet. Kvalitná výstelka sa postará o maximálne pohodlie pri používaní a hlavne o prvotriednu ochranu vašich zariadení.

Kľúčové vlastnosti batohu na notebook i-stay Grey

  • Výstelka zaručujúca kvalitnú ochranu aj pohodlie
  • Veľký počet vreciek
  • Oddelené vrecká pre notebook aj tablet
  • Vodoodolnosť batohu i-stay
  • Pás pre pripevnenie na kufor
  • Ocenené Royal College of Chiropractors za prínos pre zdravie
  • Nosnosť až 12 kg

Dostatok úložného priestoru s batohom i-stay

Batoh i-stay disponuje veľkým počtom vreciek rôznych veľkostí, ktoré pojmú všetko potrebné príslušenstvo k vášmu notebooku či tabletu. Pre samotný notebook potom poslúži vrecko vybavené výstelkou, do ktorej sa zmestí notebook s rozmermi až 15,6". Aj tablet má svoj vlastný priestor. Zariadenia s uhlopriečkou až 12" možno umiestniť do oddeleného vrecka, ktoré vášmu tabletu taktiež zaručí maximálnu bezpečnosť.

Pohodlné používanie batohu i-stay Grey

Pri výrobe batohu i-stay Grey boli použité len tie najlepšie materiály. Vďaka odolnosti voči vode zostane všetko vaše zariadenie pekne v suchu. Protišmykové nosné popruhy sú navrhnuté tak, aby sa váha batohu rozložila a vám pripadal ľahký a pohodlný, aj keď bude plný. Popruhy boli tiež ocenené Royal College of Chiropractors za prínos pre zdravie. Špeciálny pás na zadnej časti, umožní batoh i-stay pripevniť aj ku kufru.

Rozmery vrecka pre notebook:
27 × 39 × 4 cm

Hmotnosť:
0,65 kg

Parametre a špecifikácia

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 15,6 "

Farba

Farba Čierna, Sivá
Kód:  IST131b41
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11